Chp’Li Adaylar Oğlak Ve Çoban Şenliğine Katıldı

CHP’nin Aydın milletvekili adayları Ferda Çağlar Erkut, Prof.Dr. Metin Lütfi Baydar ve Osman Aydın, Çine Kavşit Yaylası’nda bu yıl ikincisi düzenlenen “Oğlak ve Çoban Şenliği”ne katıldı.

Chp’Li Adaylar Oğlak Ve Çoban Şenliğine Katıldı
Adnan Menderes Üniversitesi Çine Meslek Yüksekokulu tarafından yedi yıldır yürütülen Kavşit Köyü ve Çevresi Keçicilik Projesine dikkat çekmek amacıyla Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Çine Meslek Yüksek Okulu, Çine Belediyesi ve Çine Gelişim Vakfı tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen şenliğe DSP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili adayı Önder Aksakal, MHP Aydın Milletvekili Recep Taner, ADÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Birincioğlu, Çine Kaymakamı Celalettin Cantürk, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Kuyucak Belediye Başkanı Ali Ulvi Akoğlu, Koçarlı Belediye Başkanı Cengiz Şen, Çeştepe Belediye Başkanı Hakkı Gümüş, CHP Aydın İl Başkanı Hulusi Şahinci, CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, MHP Çine İlçe Başkanı Salih Gökbel, ADÜ Çine Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Okan Atay’da katıldı.

Şenlikte CHP adayları Ferda Çağlar Erkut ve Prof. Dr. Metin Lütfi Baydar satranç yarışmasında dereceye giren çocuklara madalyalarını taktılar. Çeşitli yarışmaların ve gösterilerin yapıldığı, ünlü rock şarkıcısı Erkin Koray ve Grup Ekin’in konser verdiği şenlikte vatandaşlar doyasıya eğlendi.

Kaynak: İHA