Özdağ, Salihli‘de Esnafla Bir Araya Geldi

12 Haziran 2011 tarihinde yapılacak genel seçimlerin çalışmalarını yürüten AK Parti Manisa Milletvekili 5.

Salihli‘de AK Parti İl Başkan Yardımcısı Gürkan Koyuncu, İlçe başkanı Hüsnü Tuğrul, İl ve İlçe yönetim kurulu üyeleri, İlçe Gençlik ve Kadın Kolları ile birlikte esnafı ziyaret eden AK Parti Manisa Milletvekili adayı Özdağ, "Esnafın yüzü gülüyor. Önümüzdeki süreçte hep birlikte güzel günler yaşayacağız" dedi.

Kazak Türklerinin düzenlediği pilav gününe katılan Özdağ, Kazak Türklerinden partiye üye olan bayanlara parti rozetlerini ilçe başkanı Hüsnü Tuğrul ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Lale Şencan ile birlikte taktı. Pilav gününde konuşan Özdağ, CHP ve MHP‘ye yüklenerek "Onlar barajı aşamayacaklar" dedi.

Durasıllı ve Poyraz Damları beldesinde partililer ve vatandaşlarla bir araya gelen Özdağ, "Salihli‘nin doğal dokusunu koruyarak Manisa‘nın ve bölgenin en önemli bir kenti konumuna getirmesini sağlayacağız" dedi. Konuşmasında MHP ve CHP‘yi eleştiren Özdağ, sözlerine şöyle devam etti: "Biz projelerden bahsediyoruz, onlar hayal görüyorsunuz diyor. Biz hedef belirliyoruz, siz bu hedefi gerçekleştiremezsiniz diyorlar. AKP sekiz buçuk yıldır iktidarda. Çıraklık ve kalfalık dönemlerini geride bıraktı. Bu

dönemde yaptığı icraatları ortada, ustalık döneminde de önemli projeleri hayata geçireceğiz. 12 Haziran 2011 tarihinde genel seçim yapılacak ve siz sandıkta oy kullanarak AKP‘yi yine tek başına yüzde 50 üzerinde oy oranı ile iktidara getireceksiniz. Bu seçimlerde onlar barajı aşamayacaklar. Rehavete kapılmak yok. Kapı kapı dolaşarak projelerimizi sizlere anlatacağız. Biz eğri adamlarla değil adam gibi adamlarla sizlerin oyunu alarak meclise gireceğiz."

Türkiye‘nin en sıcak suyunun Salihli‘de bulunduğunu getiren Özdağ, Salihli‘de jeotermal enerji projesinin hayata geçirileceğini, Organize Sanayi Bölgesinin geliştirileceğini söyledi. Salihli‘nin doğal dokusu korunarak bölgenin en önemli kenti konumuna getirileceğini anlatan Özdağ, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bugüne kadar biz ne söz verdiysek yerine getirdik. Salihli‘nin de önemli bir ihracat merkezi olması için gerekli çalışmaları yapacağız. İl genel meclisi üyelerimizden aldığım bilgilere göre, Durasıllı

beldesinin halı saha projesi onaylandı. Poyraz Damları beldesindeki stadın projesi de onaylandı. Bu çalışmalar önümüzdeki süreçte yapılacak. Ben şimdiden bu yatırımların her iki beldemize de hayırlı olmasını diliyorum."

Kaynak: İHA