Düzce Belediyesi‘nden Sakatlar Haftası Etkinliği

Düzce Belediyesi tarafından 10-16 Mayıs "Engelliler Haftası" dolayısıyla engelli vatandaşların keyifli bir gün geçirmeleri amacı ile şenlik düzenlendi.

Düzce Belediyesi Engelliler Haftası Şenliği Gölyaka Kültür Parkı‘nda yapıldı. Etkinliğe Düzce Valisi Vasip Şahin, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram,Gölyaka Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, Gölyaka Belediye Başkanı Nihat Çelik, AK Parti İl Başkanı Mustafa Yılmaz, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Keskin, AK Parti Düzce Milletvekili Adayı İbrahim Korkmaz ile çok sayıda engelli ve vatandaş katıldı.

Etkinlikte bir konuşma yapan Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, sosyal belediyecilik çalışmalarını önemsediklerini ve etkinliğin de bu kapsamda düzenlendiğini söyledi. Başkan Bayram şunları söyledi; “Engellilerimiz ile ilgili birçok etkinlik düzenleniyor. Zaman zaman biz de bunların içerisinde yer alıyoruz. Bundan dolayı da çok mutluyuz. Engellilerimiz geçmişten çok daha iyi eğitim görme imkanına sahipler ve biz biliyoruz ki engellilerimiz bazı şeyleri daha iyi hissedebiliyorlar.”

AK Parti Milletvekili adayı İbrahim Korkmaz da yaptığı konuşmada AK Parti hükümeti tarafından engellilere yönelik yapılan iyileştirmelerden söz ederek, bunların yeterli olmadığını ancak daha iyi hale geleceğini söyledi.

Müzik gruplarının sahne aldığı şenlikte davetlilere yemek ikramında bulunuldu.

Kaynak: İHA