Assassin's Creed Revelations'da büyük gelişme

Assassin's Creed Revelations'da en az 3 padişahın görülmesi bekleniyor. Oyun neleri konu ediniyor? İkinci Beyazid, Yavuz Sultan Selim Han ve Kanuni Sultan Selim Han ilk defa dijital ortama oyuncularla buluşacak.

Assassin's Creed Revelations'da büyük gelişme
Gameinformer'ın Assassin's Creed Revelations hakkında daha önce açığa çıkardığı bilgilere yenileri eklendi. Ezio, İstanbul'a Masyaf'dan sonra geçiş yapacak. Ek olarak Ezio'nun Kanuni Sultan Süleyman Han'ı koryup kollayacağı da ortaya çıktı. Oyunda üç saltanat değişiminin de görülmesi bekleniyor.

Ezio'nun son oyunu olacak olan Revelations'da hangi tarih aralığında oynanacağı belli değil. Fakat oyunun başlangıç tarihi 1509 olarak saptanmış durumda.1509, Osmanlı İmparatorluğu'nun gündem açısından farklı konuların işlendiği yoğun tarihlerden bir tanesi. Saltanat değişimleri, taht kavgaları, yükseliş, İstanbul depremi, yeni projeler ve sefer başlangıçlarının tam geçiş döneminde Ezio ile İstanbul'da maceradan maceralara atılacağız.

Uzun süredir Talha Turhal, köşe yazılarıyla siz oyuncularla oluyor ve Assassin's Creed Revelations'ı çözümlüyor. Açığa çıkan yeni bilgileri de yorumlayan Beyaz Gazete video oyunları sorumlusu Talha Turhal'ın yeni yazısına göz atarak daha fazla bilgiye ulaşabilirsniz.

AYRICA

Assassin's Creed Revelations'da Ezio Sultan Süleymanı koruyacak (tıkla)

Assassin's Creed Revelations multiplayer detayları (tıkla)