Kurtlar Vadisi Pusu 120.bölüm fragmanı (Usta'dan sitem)

Kurtlar Vadisi Pusu'nun nefesleri kesen 120. bölümü, dün akşam yine milyonları ATV ekranlarına kilitledi.Kurtlar Vadisi Pusu 120.bölümünde neler oldu? İşte Kurtlar Vadisi Pusu'nun 120 bölüm özeti.

Kurtlar Vadisi Pusu 120.bölüm fragmanı (Usta'dan sitem)
Kurtlar Vadisi Pusu'nun nefesleri kesen 120. bölümü, dün akşam yine milyonları ATV ekranlarına kilitledi.Haşim Ağa, Baba Memduh’un torununu öldürerek cesedini Polat’ın aracının bagajına koyar. Bunu gören Polat Alemdar, Memati’yi arar ve görüşmek istediğini söyler. Memati ve Abdülhey’le buluşan Polat, onlara net ve kati kararını söyler. Memati ve Abdülhey için artık dönüş yoktur. Haşim Ağa’dan Baran’ın intikamını almak isteyen Memati, burada bir kez daha Ersoy’la karşı karşıya gelir. Ancak Abdülhey’in başka bir planı vardır. Ersoy ise konseyinin yeni üyesi İnci’yi diğer üyelerle tanıştırır. Konseyin diğer üyelerinin bu yeni üyeye itirazları vardır. Ancak İnci, onları ikna edecek bir plan sunar.

‘VADİ İÇİN YAPTIĞIM ALBÜM 250 BİN SATTI ANCAK BANA PEK BİRŞEY VERİLMEDİ‘

Kısa süre önce beyin ameliyatı geçiren Özel, sanat camiasının kendisini bu süreçte yalnız bıraktığını söyledi. Özel, “Destek olmadılar ama haberleri olmadığını düşünüyorum. Genellikle Türkiye’deki sanat camiası birbirine destek olmuyor, benimki bunlardan ufak bir şey. Destek olsalardı sevinirdim.” dedi.

Kurtlar Vadisi için yeniden yorumladığı türkülerin de yer aldığı albümün 250 bin sattığını dile getiren Özel, “Albüm 250 bin satılmış. Albümün onlara getirdiği maddiyatla bana verilen para arasında dağlar kadar fark var. Bunu onların düşünmesi gerekirdi, onların vicdan muhasebesi yapmaları gerekirdi, ama yapmadılar.” şeklinde konuştu.

Kendisine 2 albüm yapma sözü verildiğini ancak bu sözün yerine getirilmediğini söyleyen Özel, “Muvafakatname imzaladım, orada her şey var. Orada yazan bir şey bile beni abad edebilirdi. Ama yapacak bir şey yok, muvafakatnameyi verdik o yüzden yapacak bir şey yok. Onları vicdanlarıyla baş başa bırakıyorum.” diye konuştu.

Özel, 8 Nisan Cuma günü saat 20.30’da Cemal Reşit Rey’de sevenleriyle buluşacak. CRR Sanat Yönetmeni Kemal Karaöz, tambura yeni repertuarlar kazandıran Özel’in gençlere de bu müzik aletinin tanıtmak konusunda büyük katkısı olduğunu söyledi. Karaöz, “Özer’in şöyle bir özelliği var, tambur sazı bugüne kadar konser salonlarından dışarı çıkmamıştı. Bu sazın repertuarıyla çalınacak eserler çalına gelmişti. Fakat Özer Özel bu saza çok yeni repertuarlar kazandırdı. Bu durum da gençlerin bu saza eğilimini arttırdı. Bir takım Türküleri bir takım Batı eserlerini repertuar kazandırdı. Cuma günü konsere gelenler bunu görecekler.