Akasya Durağı 115. Bölüm fragmanı ve özeti

Özellikle çocukların favori dizileri arasında yer alan 'Akasya Durağı' bu bölümünde de izleyicilerini kahkahaya boğacak. Yine durak çalışanlarının ve onların ailelerinin başından geçen olaylar, 115. bölümde ekrana gelecek.

Akasya Durağı 115. Bölüm fragmanı ve özeti
Akasya Durağı dizisinin 115. Bölüm özeti Kanal D web sitesinde şu şekilde yer aldı:

Sinan ile Osman dedektif oldu.
Sinan taksisine binen genç bir kıza, içinde örümcekler olan bir kavanoz ile şaka yapmaya kalkışınca, kız, üzerindeki örümcekten kurtulmak için korku ile buluzunu ve eteğini çıkardı. Sinan kahkahalarla gülerek bunun bir kamera şakası olduğunu söyledi ve genç kızdan el sallamasını istedi.

Şaka televizyondan yayınlandı, herkes çok eğlendi. Ancak eğlenmeyen bir kişi var, o da genç kızın mafya sevgilisi Ejder. Ejder bu şakayı Sinan’a fena ödetmeyi planladı. Fiko yanında Hüso Ağa ile hayvan taşıyan bir kamyonda, sefalet içinde İstanbul’a geldi. Ancak Fiko, Aney’in ne tür erkeklerden hoşlandığını bildiği için planı iyi hazırladı.

İstanbul’a gelince bir limuzin kiraladı ve Aney, Hüso Ağa ile çok zengin bir adammış gibi tanıştırılırdı. Aney ile Hüso Ağa vals yaparken Seyit onları gördü.

Ancak ikisinin beraberliği mutlu sona doğru gitmekte. Sinan’ın arabasına ünlü ve zengin Saruhan Bey bindi. Saruhan iki yaramaz ve haşarı genç kızlarının yaptıklarından bıkıp usanmış durumda. Sinan, Saruhan Bey’e hemen bir teklif getirdi İki kız için özel dedektif tutmasını, kendisinin tanıdığı çok iyi bir dedektif olduğunu söyledi ve dedektifin adını verdi.

Şerlok Osman ve yardımcısı Vatsın Sinan. Sinan ne yapıp edip Osman’ı da razı ederek boyundan büyük işlere girişmeye devam etti. Ancak Sinan’ın planı ilk kez çok yolunda gitti. Olaylar iki şoförümüzü kahraman ilan edilme noktasına getirdi.

Cumartesi akşamlarının vazgeçilmezleri arasında yer alan Akasya Durağı bu hafta sonu da aynı saatte ekrandaki yerini alacak.