Trafik Uygulamasında Durmadı, Kaza Yaptı

İzmir‘de, trafik polisinin uygulamasından kaçan bir genç daha sonra kaza yaptı.

Trafik Uygulamasında Durmadı, Kaza Yaptı
Kaza, Bahriye Üçok Bulvarı ile Atatürk Bulvarı‘nın kesiştiği kavşak üzerinde meydana geldi. Alkollü olduğu iddia edilen ve GSM şirketinde çalışan U.T. (30) idaresindeki 34 HB 0897 plakalı otomobil, M.A. (45) yönetimindeki Çarşı istikametinden Soğukkuyu yönüne giden 35 T 5643 plakalı ticari taksiye hızla çarptı. Çarpmanın şiddetiyle savrulan taksi yol kenarında park halinde bulunan 35 T 7416 plakalı ticari taksiye ardından 34 ZA 0529 ile 35 DPU 73 plakalı otomobillere çarparak durabildi. Kazada ticari

taksi içerisinde bulunan yolcular C.D. (34), V.B. (19) hafif şekilde yaralanırken taksi şoförü M.A. kaza yapan aracın içerisinde sıkıştı.

Olay sırasında devriye gezen bir asayiş ekibi durumu 112 acil sağlık ve 110 AKS ekiplerine bildirdi. AKS ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkarılan taksi şoförü M.A. ve yolcular ambulansla Karşıyaka Devlet Hastanesi‘ne kaldırıldı.

Kazanın ardından U.T. ve otomobilde bulunan B.E. (27), H.A.(25), G.A. (25) ifadeleri alınmak üzere Karşıyaka Polis Merkezi Amirliği‘ne götürüldü. U.T.‘nin kazadan on dakika önce trafik uygulamasında durmayarak kaçtığı ve yapılan kontrollerde de 4.00 promil alkollü olduğu belirtildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İHA