Sendikacılar Sağlık Taramasından Geçti

An-Deva Hastaneler Grubu‘nun Sivil Toplum Kuruluşları‘na (STK) yönelik yürüttüğü sosyal projeler kapsamında, DSİ, TEDAŞ, TEİAŞ, EÜAŞ gibi enerji iş kolunda çalışan ve TÜRK-İŞ Konfederasyonu‘na bağlı TES-İŞ Sendikası üyeleri sağlık taramasından geçirildi.

Sendikacılar Sağlık Taramasından Geçti
An-Deva Yıldız Hastanesi‘nde üyeler ile birlikte sağlık taramasından geçirilen TÜRK-İŞ İl Temsilcisi ve TES-İŞ Sendikası Antalya Şube Başkanı Hacı Mevlüt Ünal özel sağlık işletmelerinin devreye girmesiyle önemli avantajlar elde edildiğini söyledi. Ünal, özel hastaneler ile vatandaşın kaliteli, hızlı ve ekonomik sağlık hizmeti almasının sağlandığını belirterek, An-Deva Hastanesi‘ne teşekkür etti.

Sendikacıların sağlık taramasında hazır bulunan An-Deva Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hidayet Atay ise ‘Önce sağlık‘ anlayışı ile yola çıktıklarını kaydederek, “Halk sağlığı için her türlü duyarlılığa sahibiz. Bölgemizdeki tüm Demokratik Kitle Örgütleri ile birlikte hareket ederek, Akdeni‘zin sağlık sorunlarını minimize etmeyi hedefliyoruz. ‘Daha sağlıklı bir Akdeniz‘ diyoruz ve bu anlayışla hareket ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA