Ak Parti‘nin 7 Yıllık İcraatları Tiyatro Sahnesinde

AK Parti Nilüfer İlçe Kadın Kolları ve Gençlik Kolları, düzenlenen etkinlikte el işi sergisi açtı ve tiyatro gösterisi gerçekleştirdi. Devlet Bakanı Faruk Çelik‘in de katıldığı etkinliğin açılış konuşmasını yapan AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Alpaslan Yıldız, 12 Haziran seçimlerinde AK Parti‘nin Nilüfer‘de birinci parti olacağını söyledi.

AK Parti Nilüfer İlçe Kadın ve Gençlik Kolları‘nın uzun süredir yaptığı çalışmaları Merinos Kongre ve Kültür Merkezi‘nde yapılan etkinlikte konukları ile paylaştı. Devlet Bakanı Faruk Çelik‘in de katıldığı etkinlikte AK Parti Nilüfer Kadın Kolları‘nın seramik ve vitray sergisi katılımcıların beğenisine sunuldu. Ayrıca Gençlik Kolları‘nın 2 aydır üzerinde çalıştıkları "İcraatların İçinden" adlı tiyatro oyunu sahne aldı. Etkinliğin açılış konuşmasını yapan AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Alpaslan Yıldız, AK

Parti‘nin Nilüfer‘de birinci parti olacağını söyledi. Nilüfer İlçe Teşkilatının partinin tüm organları ile büyük bir uyum içerisinde çalıştığına dikkat çeken Yıldız, "AK Parti Nilüfer teşkilatı olarak seçime hazırız. Genel Seçimlerde Partimizi tüm yurdumuzda olduğu gibi Nilüfer‘de de birinci parti yapmak için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz."

AK Parti‘yi Nilüfer‘de temsil etmenin heyecanını duyduklarını dile getiren Yıldız, Nilüfer‘de AK Parti bayrağını dalgalandırmanın onuru ve gururunun bilincinde çalıştıklarını söyledi. Etkinliğe AK Parti Bursa Milletvekilleri Mehmet Tunçak, Ali Koyuncu, AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdullah Karadağ, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Refik Özen, AK Parti Yöneticileri, Milletvekili Aday Adayları ile çok sayıda partili katıldı.

Etkinliğin sonunda hazırladıkları tiyatro oyunu ile beğeni toplayan AK Parti Nilüfer Gençlik Kolları Başkanı Osman Balı ve üyelerine Devlet Bakanı Faruk Çelik plaket verdi.

Kaynak: İHA