Sp Adayları, Seçim Startını Beyazıd-I Bestami Hazretleri‘nin Huzurunda Verdi

Saadet Partisi (SP) Hatay milletvekili adayları, Kırıkhan Bâyezid-i Bestami Hazretleri Türbesi‘ni ziyaret ederek seçim çalışmalarına başladı.

Saadet Partisi (SP) Hatay milletvekili adayları, Kırıkhan Bâyezid-i Bestami Hazretleri Türbesi‘ni ziyaret ederek seçim çalışmalarına başladı.

    24. Dönem milletvekili seçimlerine ilişkin aday listelerinin kesinleşmesinden sonra çalışmalara başlayan SP adayları Kırıkhan yakınlarında bulunan Bâyezid-i Bestami Hazretleri‘ni ziyaret ederek kabri başında dua etti. Ziyarette milletvekili adayları Necmettin Çalışkan, Ahmet Nebih Yöney, Selami Çekiç, Serdar Özal, il müfettişi Mustafa Ege ve bir grup partili hazır bulundu.         

    SP Hatay milletvekili adayı Necmettin Çalışkan, “Hatayımızın medar-ı iftiharı manevi sahibi, hamisi Bâyezıdı Bestâmi Hazretleri‘nin huzurunda seçim startı vermek bizim için anlamlıdır.” dedi.

    Bâyezıd-ı Bestâmi Hazretleri‘nin himmetlerinin üzerlerinde olmasını dileyen Çalışkan, şunları söyledi: “Hazretin de ifade buyurduğu gibi, hayatın en değerli anı; insanın, Kuran’a ve İslam’a hizmet ettiği andır. Bizim de buna muvaffak olmamızı Cenâb-ı Hak ihsan buyursun. Rabbim çalışmalarımızı hayırlara vesile eylesin, bereketli kılsın.”

    Grup daha sonra Reyhanlı ilçesine giderek burada yapılan aday tanıtım toplantısına katıldı. Seçmenle buluşan adaylar, projeleri hakkında bilgi verdi. Milletvekili adayı Necmettin Çalışkan burada yaptığı konuşmada, “İşte görüyorsunuz BOP demek 22 ülkesinin haritasını değiştirmektir. Bu seçim buna alet olanlara dur deme seçimidir.” dedi.