Özel Nilüfer İrem Dbs‘de Dereceye Girenleri Ödüllendirdi

Bursa Özel Nilüfer İrem İlköğretim Okulu, yapmış olduğu DBS (Düzey Belirleme Sınavı)‘nda dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi.

Bursa Özel Nilüfer İrem İlköğretim Okulu, yapmış olduğu DBS (Düzey Belirleme Sınavı)‘nda dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi.

    15 Nisan Cumartesi günü 2, 3, 4, 5, 6 ve 7. sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen sınavda her sınıftan ilk 10 dereceye giren öğrencilere başarı belgeleri ve madalyaları verildi. Özel Nilüfer İrem‘de düzenlenen ödül törenine Mustafakemalpaşa Kaymakamı Kazım Karabulut, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulgani Artan, üst düzey yöneticiler ve çok sayıda davetlinin yanı sıra, çok sayıda öğrenci ve veli katıldı.

    Okul Müdürü İsmail Göbül Bey‘in teşekkür konuşması ile başlayan ödül töreninde heyecanlı anlar yaşandı. Müdür İsmail Göbül Bey, okul olarak başarılara alıştıklarını belirterek, düzenledikleri sınavda başarılı olanları ödüllendirmek istediklerini belirtti. Dereceye giren öğrenciler tek tek sahneye davet edilerek başarı belgeleri, madalya ve hediyeleri takdim edildi.

Coşku ve heyecanın yaşandığı törende konuşan Mustafakemalpaşa Kaymakamı Kazım Karabulut; "Çağımız bilgi çağı, bu çağa ayak uydurmak zorundayız. Bilgi çağına ayak uyduran birey ve kurumların başarı çıtaları daima yükselmektedir. Buraya toplanan bu seçkin öğrencilerin bilgi çağında ellerinden geleni yaptıklarını, özverili gayretlerinin neticesi olarak başarı basamaklarını tırmandıklarını görüyorum. Bu süreçte başarılarından dolayı öğrencileri kutlarken, çocuklarını yalnız bırakmayan velileri de tebrik ediyorum." dedi.