İhlas Koleji, 5.Çocuk Festivali‘ne Katılan Misafirler Onuruna Veda Yemeği Verdi

hlas Koleji bu yıl beşincisini düzenlediği Çocuk Festivali düzenlenen etkinliklerin ardından sona erdi.

Bu yıl iki bölümden oluşan festivalin ilk bölümünde Polonya, Bulgaristan ve Gürcistan ekipleri gösterilerini sunmuşlardı. İhlas Koleji, ikinci bölüm için İstanbul‘a gelen Nevşehir 20 Temmuz İlköğretim Okulu, Konya Meram Mehmet Katırcı İlköğretim Okulu ve Bursa 14 Mart İlköğretim Okulu öğrenci ve idarecilerine festivalin sona ermesi sebebiyle bir veda yemeği düzenledi.

Beylikdüzü Belediyesi Yakuplu Sosyal Tesisleri‘nde verilen yemeğe, İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Hami Koç, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yardımcısı Efrahim Yeşil, Özel Marmara Evleri İhlas İlköğretim Okulu Müdürü Sebahattin Kazaz, Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, festivale katılan okulların öğrencileri ve yöneticileri ile İhlas Koleji öğretmenleri katıldı.

Dört gün süren festival boyunca Beylikdüzü‘nde bulunan AVM‘lerde ve Beylikdüzü Belediyesi tarafından hazırlanan 23 Nisan Festival alanında folklor gösterilerini sunan ekipler veda yemeği ile yorgunluklarını attılar.

İstanbul‘da kaldıkları süre içinde İstanbul‘u yakından tanıma fırsatı da bulan ekipler, İhlas Koleji‘nin düzenlemiş olduğu boğaz gezisi ve Sultanahmet gezisi ile İstanbul‘un tarihi ve turistik yerlerini gördüler.

Eğlenceli bir ortamda düzenlenen yemekte konuşan İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Hami Koç, bu yıl beşincisini düzenledikleri çocuk festivaline katılımlarından dolayı tüm misafirlere teşekkür etti. Organizasyonda emeği geçen İhlas Koleji yetkililerine de teşekkür eden Koç, organizasyondan desteklerini eksik etmeyen Beylikdüzü Belediyesi‘ne de şükranlarını belirtti.

Yemeğin sonunda Hami Koç, festivale katılan okulların yöneticilerinin festivalin anısına birer porselen tabak verirken, misafir öğrenciler de İhlas Koleji‘nin kendileri için hazırlamış olduğu özel hediyeleri aldılar.

Kaynak: İHA