Seyfettin Yılmaz Seçim Bürosunu Açtı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana 4. sıra milletvekili adayı Seyfettin Yılmaz, ilk seçim bürosunu Alparslan Türkeş Bulvarı’nda törenle açtı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana 4. sıra milletvekili adayı Seyfettin Yılmaz, ilk seçim bürosunu Alparslan Türkeş Bulvarı’nda törenle açtı.

    Açılışta konuşan Yılmaz, ilk seçim bürosunu açmanın heyecanını yaşadıklarını belirterek, diğer büroları da art arda açacaklarını ifade etti. Yılmaz, “Bu seçim Türk milletinin önünde tarihi bir seçimdir, hepimizin bu seçimde üzerine düşen görevi yapması gerektiğini düşünüyorum. Herkesin katkısını, desteğini iyi bir şekilde bekliyorum.” dedi.

    Adana’nın kötü gidişatından herkesin etkilendiğini söyleyen Yılmaz, “Adana yoksulluk ve yolsuzlukta birincidir. Fabrikalarımız kapanıyor. Son 8 yılda Adana’da 38 fabrika kapanmış ve 40 bin kişi işsiz kalmıştır. Adana’nın problemlerini çözecek kadrolara sahibiz. Türkiye’de ses getirecek, etkin olacak hizmetlere imza atacağımızdan hiç şüpheniz olmasın.” diye konuştu.

     MHP Adana İl Başkanı Abdulkadir Üçkardeşler ise “Biz 14 tane yiğit Adanalı’yı ilk milletvekili listesine aday olarak koyduk, alayına talibiz.” diye konuştu. Üçkardeşler, sözlerine şöyle devam etti: “14 tane adayımızı size emanet ediyoruz. İnşallah hepsine mazbatasını verip Ankara’ya göndereceksiniz. Bu da MHP’nin tek başına iktidarı demektir. Ondan sonra da 50 gün içerisinde yapacağımız çalışmalarla hep beraber bayram edeceğiz. Şimdi seçim bürosunu açıyoruz, Allah bize inşallah mazbatalarını takdim etmeyi nasip eder, Allah yar ve yardımcınız olsun.”

    Konuşmalardan sonra MHP Adana İl Başkanı Abdulkadir Üçkardeşler, MHP milletvekili adayları Seyfettin Yılmaz ve Demet Çardak seçim bürosunun açılış kurdelesini birlikte kesti.