Game of Thrones'da tanıdık bir yüz: Sibel Kekilli

Sibel Kekilli, son günlerin en çok tutulan dizisi Game of Thrones'da rol aldı.

Game of Thrones, ilk bölümüyle 4.2 milyon kişiye ulaşarak son günlerin en popüler dizisi oldu. Dizi de bir de tanıdık yüz mevcut. Altın Portakal ve Altın Ayı ödüllerinin sahibi sansasyonel yıldız Sibel Kekilli, Game of Thrones'da rol aldı. Dizinin ikinci bölümünde Shae adındaki karakteri canlandırıyor.

SİBEL KEKİLLİ KİMDİR

Türk asıllı rejisör Fatih Akın'ın Duvara Karşı filmiyle uluslararası boyutta tanınan bir oyuncu oldu. 2004 yılında Almanya'nın en önemli 100 kişisi arasında 33 üncü sırada yer aldı.
Duvara Karşı filminin yayınlanmasından kısa bir süre sonra, Alman tabloid gazetesi Bild-Zeitung gazetesi daha önce Dilara sahne ismiyle rol aldığı pornografik filmleri ortaya çıkardı.

Bu haber büyük bir skandala neden oldu ve Bild-Zeitung gazetesi Alman yayıncılar öz denetim enstitüsü Deutscher Presserat tarafından sert bir şekilde eleştirildi.

DİZİ HAKKINDA BİLGİ


Efsanevi Westeros topraklarını kontrol edebilmek için 7 soylu aile savaş vermekte, politik ve cinsel entrikalar çevrilmektedir. Bu aileler arasında, Stark, Lannister ve Baratheon aileleri öne çıkmaktadır...

Westeros kralı Robert Bratheon, eski bir arkadaşı olan Eddard Stark'a sağ kolu olması için teklif götürür. Eddard, kendinden önceki sağ kolun öldürüldüğünden şüphelendiği için, bu olayı araştırabilmek adına teklifi kabul eder. Sonra ortaya çıkar ki birden fazla aile tahta göz dikmiştir.

Büyük denizin diğer tarafında ise, asırlardır hüküm süren ve Baratheon ailesi tarafından tahttan indirilen eski Targaryen ailesinin sağ kalan üyeleri de tekrar yönetimi ele alma planları yapmaktadır. Bu ve Greyjoy, Tully, Arryn, Tyrell ailelerinin de bulunduğu bir savaş başlar. Bunlar olurken, kuzeyde ise, eskilerden kalma bir kötülük uyanmaktadır. Savaş ve politik kargaşaların ortasında, insan ırkı ve bu dehşet karşısında duran tek şey ise, kendini dünyadan dışlayıp, kuzeyde kaybolan Gecenin Bekçileri'dir (Divxplanet)

Game of Thrones'da tanıdık bir yüz: Sibel Kekilli

Beyaz Gazete