Ak Parti, Aday Tanıtımında Birlik Beraberlik Mesajı Verildi

Osmaniye AK Parti İl Teşkilatı, 24. dönem milletvekili aday tanıtım programını, kabalık bir halk topluluğunun katılımı ile gerçekleştirdi.

Osmaniye AK Parti İl Teşkilatı, 24. dönem milletvekili aday tanıtım programını, kabalık bir halk topluluğunun katılımı ile gerçekleştirdi.



Kapalı Salı Pazarı‘nda düzenlenen toplantıya, adaylar Suat Önal, Mustafa Dayangaç ve Abdulkadir Şahin ile milletvekili aday adayları katılırken, TBMM’deki program nedeniyle milletvekili ve yeni dönem milletvekili adayı Durdu Mehmet Kastal katılamadı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasının ardından bir konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Ömer Yağmur, Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın 5 Mayıs 2011 Perşembe günü miting düzenlemek üzere Osmaniye’ye geleceğini ve parti binasının açılışını yapacağını söyledi. Yağmur, konuşmasında şunları söyledi:

“Önümüzdeki 12 Haziran 2011 tarihinde yapılacak olan milletvekili seçimlerinde halkımıza anlatacağımız çok şeyler var. Çünkü bu iktidar, Türkiye Cumhuriyeti tarihi boyunca yapılamayan bir çok hizmetleri 8.5 yıllık iktidarlığı döneminde gerçekleştirmiştir. İktidarımız, rüyalarda bile göründüğünde inanılamayacak hizmetlere imza atmıştır. Çıraklık ve kalfalık dönemlerimizde yaptıklarımız ortadadır. Ustalık dönemimizde de yapacağımız hizmetler bugüne kadar yaptıklarımızın ise teminatı olacaktır. Hedefimiz 2023 Türkiye hazır, Osmaniye hazır. Bugün Avrupa ve dünya ülkelerinde örnek gösterilen bir başbakana sahibiz. Türkiye büyüyor, Osmaniye büyüyor. Şehrimize bugün gelinen noktada büyük hizmetlere imza atmayı başardık.”

AK Parti İl Başkanı Ömer Yağmur, genel başkanları ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 5 Mayıs 2011 Perşembe günü Osmaniye’ye gelerek halkla kucaklaşacağını belirtti. Yağmur, aynı gün AK Parti il teşkilatının yeni hizmet binasının açılışını da gerçekleştireceğini söyledi.

İl Başkanı Ömer Yağmur’un konuşmasının ardından, Osmaniye eski milletvekili Mehmet Sarı, daha sonra adaylar Suat Önal, Mustafa Dayangaç ve Abdulkadir Şahin birer selamlama konuşması yaptı.

Konuşmaların ardından, İl Başkanı Ömer Yağmur, adaylar ile aday adaylarını platforma çağırarak birlik beraberlik mesajı verdi.