Ak Parti Yozgat‘ta Milletvekili Adaylarını Tanıttı

AK Parti Yozgat İl Teşkilatı, 12 Haziran‘da yapılacak olan genel seçimlerinde Yozgat‘tan aday olan 4 milletvekili adayını düzenlediği programla tanıtarak seçim startını verdi.

Ak Parti Yozgat‘ta Milletvekili Adaylarını Tanıttı
Yimpaş AVM‘de düzenlenen milletvekili aday tanıtım toplantısına AK Parti Gurup Başkanvekili ve Yozgat birinci sıra milletvekili adayı Bekir Bozdağ, AK Parti Milletvekili ve dördüncü sıra milletvekili adayı Abdulkadir Akgül, 12 Haziran Genel Seçimlerinde listeye giremeyen Milletvekilli Mehmet Çiçek, Osman Coşkun, ikinci sıra milletvekili adayı Ertuğrul Soysal ve ücüncü sıra milletvekili adayı Yusuf Başer, AK Parti il, ilçe parti teşkilat yöneticileri, AK Partili Belediye Başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Yozgat İl Başkanı Fahri Açıkgöz, AK Parti döneminde yapılan hizmetler hakkında bilgi verdi. Daha sonra 12 Haziran‘da yapılacak genel seçimlerde milletvekili aday listesine giremeyen Milletvekillerinden Mehmet Çiçek ve Osman Coşkun birer konuşma yaparak, milletvekili oldukları süre içerisinde AK Parti çatısı altında Yozgat‘a hizmet etmeye çalıştıklarını belirterek, milletvekili olmasalar da Yozgat ve Yozgat halkına hizmet etmeye devam edeceklerini söylediler.

12 Haziran Genel Seçimlerinde Yozgat‘tan milletvekili adayı olan Yusuf Başer, Ertuğrul Soysal ve Abdulkadir Akgül‘de yaptıkları konuşmada önce kendilerini tanıtıp Ankara‘da Yozgat‘ın gelişmesi yönünde çalışacaklarını, mecliste Yozgat halkını en iyi şekilde temsil edeceklerini belirttiler.

Son konuşmayı yapan AK Parti Gurup Başkanvekili Bekir Bozdağ, milletvekili aday adaylarına teşekkür ederek, "biz iktidarda neyi nasıl ne kadar yaptık veya yapamadık onu milletimize anlatacağız. milletimizde bizden beklentileri nedir ne oldu bunun hesabını bize soracak. Karşılıklı bir görüşme yapacağız, hem 4 yıllık emanetin hesabını milletimize vereceğiz, hem de milletimizin her türlü hesap sormasına açık olacağız. Bugüne kadar olduk bundan sonrada öyle olacağız. Aynı şey muhalefet içinde geçerlidir. Muhalefette, muhalefet görevini nasıl yaptı, nasıl hizmet etti onun hesabını verecek" dedi.

AK Parti iktidarı döneminde ülke genelinde olduğu gibi Yozgat‘ta da çok sayıda hizmet yapıldığını ifade eden Bozdağ, "Yozgat‘a girişten çıkışa kadar sağa bakın, sola bakın her tarafta AK Partinin hizmetlerini eserlerini göreceksiniz. Bundan sonra da hizmetlerimiz devam edecek. Burada sizlerin desteğine ihtiyacımız var" diye konuştu.

Konuşmaların ardından AK Parti Yozgat İl Teşkilatı, 12 Haziran Genel Seçimlerinde AK Partiden milletvekili aday adaylarına teşekkür plaketi verdi.

Kaynak: İHA