Ak Parti Uşak Teşkilatı Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

AK Parti Uşak İl Teşkilatı 12 Haziran milletvekilliği genel seçimleri ile ilgili çalışmalarını sürdürüyor. Banaz ilçesinde köy muhtarlarıyla bir araya gelen AK Parti heyeti hükümetin icraatlarını anlatıp yeni dönemdeki projeleri hakkında bilgi verdi.

Ak Parti Uşak Teşkilatı Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor
Merkez İlçe Başkanı Mehmet Nacar başkanlığında Banaz ilçesinde temaslarda bulunan AK Parti heyeti, köy muhtarlarıyla toplantı yapıp ilçe esnafını gezdi. Seçim çalışmaları kapsamında düzenlenen Banaz gezisine Merkez İlçe Başkanı Mehmet Nacar’ın yanı sıra AK Parti Banaz İlçe Başkanı Eşref Çelik, Milletvekili adayı Hazim Sesli, AK Parti’den milletvekili aday adayı olan Hüseyin Keskin ve partililer katıldı. Hedeflerinin Uşak’taki 3 milletvekilliğini de kazanmak olduğunu belirten Merkez İlçe Başkanı Mehmet Nacar, muhtarlara hükümetin icraatlarını anlatıp yeni dönemde yapacakları projeleri değerlendirdi. Uşak’ın temel sorunlarını çözeceklerini anlatan Nacar, “Hükümetimiz geride kalan 8 yılda ilimize önemli yatırımlar yaptı. Bazı yatırımlar hala devam ediyor. Yeni dönemde adliye, yeni hastane, yol çalışmaları ve istihdama yönelik projeleri hayata geçireceğiz. Milletvekili adaylarımız ilimizin sorunlarını yakından bilen halkımızın sevgisini kazanmış kişilerdir. AK Parti olarak millete hizmet etmek için çıktığımız bu yolda emin adımlarla yürüyoruz. 2023 hedefini ortaya koyduk. Bu hedef doğrultusunda ülkemizi lider ülke yapmak, ilimizin sorunlarını çözmek ve daha fazla istihdam oluşturmak için çalışıyoruz” dedi.

Toplantıda muhtarların sorularını da yanıtlayan Mehmet Nacar, seçim süresince çalınmadık kapı bırakmayacaklarını ifade etti.

Köy muhtarlarıyla yapılan toplantıda milletvekili adayları da tanıtıldı. AK Parti heyeti daha sonra ilçe esnafını da gezerek sıkıntılarını dinledi.

Kaynak: İHA