Denizli‘de Cihaner’İ Chp’Nin Milletvekili Adayları Karşılamadı

CHP Genel Merkezi tarafından Denizli’den 2.

CHP Genel Merkezi tarafından Denizli’den 2. sıra kontenjan milletvekili adayı gösterilen Ergenekon sanığı İlhan Cihaner’i, şehre gelişinde parti tarafından düzenlenen karşılama törenine milletvekili adaylarından hiçbiri katılmadı. CHP İl Teşkilatı, Çardak ilçesine karayoluyla gelen Cihaner’i karşıladı. Törene İl Başkanı Himmet Yavaş, Merkez İlçe Başkanı Ömer Yurtseven ve bir grup partili katıldı.

Burada gazetecilere kısa bir açıklama yapan Cihaner, “Denizli ve Türkiye daha özgür, daha demokratik, daha eşitlikçi bir hal alsın diye burada mücadele veren partili arkadaşlarla birlikte omuz omuza çalışacağız. Umuyorum ki Denizli rahat bir nefes alacak, Türkiye rahat bir nefes alacak.” dedi.

İlhan Cihaner daha sonra parti otobüsüne binerek Denizli Organize Sanayi Bölgesi’nde, CHP İl Teşkilatı tarafından düzenlenen karşılama törenine geçti. Otobüsün üstünde partilileri selamlayan Cihaner, kendisini karşılamaya gelenlere karanfil dağıttı. Her iki karşılamaya da CHP‘nin Denizli‘deki diğer altı milletvekili adayı katılmadı.