Vali Erden, Polis Teşkilatı‘nın 166. Yılını Kutladı

Kırşehir Valisi Mehmet Ufuk Erden, Türk Polis Teşkilatı‘nın 166.kuruluş yıl dönümü sebebi ile yaptığı açıklamada, "Nice yıllar başarı ile hizmet edeceklerine inanıyorum" dedi.

Kırşehir Valisi Mehmet Ufuk Erden, Türk Polis Teşkilatı‘nın 166. kuruluş yıl dönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı. Mesajında, vatandaşların huzur ve güvenliğinin sağlanmasının devletin temel görevlerinin başında yer aldığını, bu yüce ve önemli görevi Türk Polis Teşkilatı‘nın 166 yıldır başarıyla yerine getirdiğini belirtti.

Vali Erden, toplumsal huzur, barış ve güvenliğin sağlanması konusunda gerektiğinde canını feda eden Türk polisinin, böyle yüce bir amaca hizmet etmenin gururu içerisinde olduğunu kaydederek, "Kendini sürekli olarak yenileyen bir vizyonla hareket eden emniyet mensuplarının halkın desteğiyle, Kırşehir‘de olduğu gibi ülke genelinde daha nice yıllar başarı ile hizmet edeceklerine inanıyorum. Bu duygularla 166. kuruluş yıl dönümüne ulaşan polis teşkilatı mensuplarının gününü kutluyor, görevleri başında şehit olanlara Allah‘tan rahmet, gazi ve emekli olanlarla halen görevde bulunan teşkilat mensuplarına sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA