Genç Basketçilerden Mustafa Hamarat‘a Tbmm‘de Ziyaret

Ünye Kaledere İlköğretim Okulu Yıldız Kız Basketbol takımı, turnuva sebebiyle bulunduğu Ankara‘da gruplardaki ilk karşılaşmasında Kırşehir ekibini 65-4 mağlup ettikten sonra TBMM‘ni ziyaret etti.

Hayatlarında ilk defa Ankara‘ya gelip TBMM‘yi ziyaret etme imkanı bulan Yıldız Kız Basketçileri Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat karşıladı. Kaledere İlköğretim Okulu‘nun yıldız basketçilerinin TBMM ziyaretleri bir hayli neşeli geçerken Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, ilk maçını farklı kazanan Kaledere İlköğretim Okulu Kız Basketbol takımını tek tek kutladı. Ankara grup karşılaşmalarında takıma başarılar dileyen Hamarat, "Ünye‘mizin adını buralara kadar taşıyıp başarılı bir şekilde temsil etmeniz, burada en layık şekilde duyurmanız bizi onurlandırdı, bir o kadar da gururlandırdı" dedi. Takımın en skorer isimleri Mine ve Gizem ile yakından ilgilenen Hamarat, genç sporcuları başarılarından dolayı özellikle tebrik ederken onlara yarı finallere çıkmaları dileğinde bulundu.

Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat daha sonra yıldız basketçilerle hatıra fotoğrafı çektirirken meclisi de birlikte gezdiler.

Kaynak: İHA