Chp Genel Başkan Yardımcısı Öztrak’Tan Kayso’Ya Ziyaret

CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, Kayseri İl Başkanı Ayhan Gülsoy ve parti meclis üyelerinden oluşan bir grup heyet ile Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Başkanı Mustafa Boydak’ı ziyaret etti.

Kayseri’ye ilk defa geldiğini ve gittiği her ilde ticaret ve sanayi odalarını ziyaret etmeye özen gösterdiğini açıklayan CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, Türkiye’nin iş alemi, odaları ve sendikaları birlikte çalıştığı zaman çok daha büyük işler başarabildiğini söyledi. Bir araya gelmenin, fikir alış verişinde bulunmanın ve ortak akıl ile hareket etmenin önemine değinen Öztrak, Kayseri ziyaretini bu çerçevede değerlendirdiklerini ve karşılıklı beklentileri ve sorunları paylaşmak üzere bu ziyareti gerçekleştirdiklerini söyledi.

Öztrak ve heyetini KAYSO’da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Boydak ise, Cumhuriyet Halk Partisi’nin Türkiye’nin en köklü ve en kurumsal partilerinden bir tanesi olduğunu belirterek, CHP’nin Türkiye’ye her dönem hizmet ettiğini belirtti. Bu dönemde de CHP tarafından oluşturulan heyecanın kamuoyu tarafından hissedildiğini açıklayan Boydak, CHP’nin TBMM’de güçlü bir şekilde temsil edilmesinin önemli olduğunu, bunun için CHP’nin icraatlarının dikkatli bir şekilde takip edildiğini belirterek, kavgasız-gürültüsüz ve birlik beraberlik içerisinde bir seçim süreci yaşanması temennisinde bulundu.

CHP Kayseri İl Başkanı Ayhan Gülsoy ise, il başkanlığı olarak tüm sivil toplum kuruluşları ile iyi ilişkileri sürdürerek, Kayseri’de nitelikli bir seçim süreci yaşamak istedikleri ifade etti.

Kaynak: İHA