Arda Turan'dan Galatasaraylıları şoke edecek küfür!

Arda Turan Galatasaray'da olay oldu. Galatasaray formasına küfür eden Arda Turan krizi bitmek bilmiyor. Arda Turan kendisini taraftarlara hiç unutturmayacak cinsten Galatasaray formasına küfür etti.

Arda Turan'dan Galatasaraylıları şoke edecek küfür!
Temmuz 2010... Yer Galatasaray'ın Hollanda kampı... Yeni formaların tanıtımı için Arda, Ayhan, Sabri ve Mustafa Sarp hazırlık yapıyor, küfürler havada uçuşuyor. Galatasaray'ın kaptanı 'mercan' formaya çok ağır bir benzetme yapıyor! Ve bu görüntüler saniye saniye kaydediliyor.

Galatasaray’la ilişkisi pamuk ipliğine bağlı olan Arda Turan’ın sezon başı kampında, yeni formalar ile ilgili kullandığı ifadeler gündeme bomba gibi düştü. TRT Spor’da dün gece yayımlanan ‘Futbol Arenası’ adlı programdaki görüntüler, Sarı-Kırmızılı camiayı şok edecek cinsten. Profesyonel bir kamera tarafından kaydedilen görüntülerde şunlar yaşanıyor: Arda, Ayhan, Sabri ve Mustafa Sarp yeni sezon formalarının tanıtımı için hazırlık yapıyor. Mustafa Sarp’ın sessiz kaldığı ortamda Sabri, Arda ve Ayhan, dönemin sportif direktörü Adnan Sezgin’le diyaloğa giriyor. Sabri, “Adnan abi her sene enteresan bir forma çıkıyor” diye sesleniyor. Sezgin, “Ben bakmadım” diyor.

ARDA TURAN'DAN KÜFÜR VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN

‘Heriflere malzeme veriyoruz!’ Aynı esnada somon rengi formayı giyen Arda Turan’dan tüyleri diken diken eden sözler geliyor: “Sen bu formalara nasıl bakmazsın! Her sene bir o..... rengi var. Heriflere malzeme veriyoruz.” Ayhan Akman ise Kemal Sunal’ın, bir filmindeki küfürlü diyaloğu, “Faşo aga... Böyle i.ne gibi p.şt gibi bir şey” diyerek Adnan Sezgin’e aktarıyor! Birkaç dakika sonra Sezgin, ‘Arslan’ kodlu formayı Arda’ya gösteriyor, kaptan, “Eee Galatasaray forması nerede!” karşılığı veriyor. Tepkisini devam ettiren Arda, “Abi böyle forma olur mu ya! A... k... ben bunların” diyor.

Arda: Fikrim değişmedi Şok görüntülerin yayımlanmasının ardından programa telefonla bağlanan Arda ise olayı doğrulayarak, şu açıklamayı yaptı: “Benim Galatasaray sevgimi, Galatasaray formasına olan bağlılığımı anlatmama gerek yok. Bir önceki sezon da turuncu forma vardı. Bu sefer de pembe (mercan forma) olunca, tepki verdik. Adnan abiye (Sezgin) şaka yollu isyan ediyorduk. Biz futbolcular olarak her zaman parçalı formayı giymek istiyoruz. Fikrimde bir değişiklik yok. Formanın rengini halen beğenmiyorum. Biz de Galatasaray taraftarı gibi, parçalı formayı giymek istiyoruz. Ancak orası bizim yatak odamızdı. Basının girmesi yasaktı. Bu görüntüleri sızdıranları da Allah’a havale ediyorum. Bu saatte yatağımdan kaldırılıp, açıklama yapmak zorunda bırakılıyorum

İşte Galatasarayfutbolcuların Galatasaray için iyi olmayan o seviyesiz konuşmaları.

Sabri : Adnan Abi (Sezgin) çok iyi bir renk seçmişsiniz, bravo!

Adnan Sezgin : Ben seçmedim.

Arda Turan : Sen (Adnan Sezgin) şu formalara nasıl bakmazsın? Hersene bir o….. rengi var.
Arda Turan : Heriflere malzeme veriyoruz yani.

Arda Turan : Ver siyah forma beyaz forma sarı kırmızı yürü…

Ayhan : Ne diyor? Faşo ne demektir diyor P..t gibi İ..e gibi bir şey.

Sabri : P..t gibi bir şey…

Adnan Sezgin: Ne diyor?

Ayhan : Filmde yapıyor ya onu, Kemal Sunal

Ayhan : Faşo Ağa ne demektir diyor sorulara öyle diyor, p..t gibi i..e gibi bir şeydir diyor.

Mustafa Sarp, Sabri, Ayhan ve Arda Turan’ın kadrajda olduğu bu bölümde Adnan Sezgin Galatasaray formasına ilişkin seviyesiz benzetmelere dur demediği gibi esprileri anlamaya çalışıyor.

Arda Turan’ın çıkışı tam bir olay Arda’nın bu konuşmaları yenilir yutulur cinsten değil. Arda Turan Adnan Sezgin’i ‘Ti’ye alarak “Eee Galatasaray forması nerede” dedi.

Arda Turan’ın bu haddini aşan ve kendisine hiç yakışmayan seviyesiz konuşmaları, belki de Galatasaray’ın düşüşünün nedenleridir.

Arda Turan: Abi böyle forma olur mu abi ya. A…. k…… ben bunların.

Arda Turan: A…. k…… ben bunların.

Arda Turan genç bir yıldız aynı zamanda takım kaptanı Sportif Direktör ise yanında ama takan kim.
Önce forma aşağılanıyor sonra bu renk formayı seçenler yani yöneticiler Arda Turan’ın “A…. k…… ben bunların” dediği BUNLAR KİM… Arda Turan bu sözleri Galatasaray’ı bir kez daha derinden sarsacak cinsten.

İŞTE ARDA'NIN İSYANI

Az bile soylemissin Arda Turan.

Arda Turan'a katılıyorum forma rengi konusunda . O ne yahu GS forması değil anaokulu kız ogrenci üniforması gibi mübarek

Büyük GalatasarayARDA TURAN !

Adnan Polat ters kose oldu Arda Turan tekrar sempatı topladı ama Adnan Polat sen tası taragı topla defol gıt !

Hepimiz gider parcali forma alir arkasina Arda Turan yazdiririz... En azindan kaptanim biliyor o formanin yuregimizin parcasi oldugunu ...

gece gece bu gecelikleri görmek benim için yeterde artar bile. arda turan. =) neler demişsin. neler demişsin neler konusmussun =)

Bravo ''66&Arda Turan'' ! Ağzına sağlık ; 1-Galatasaray Forması Nerede ? 2-A... . Koyim ben bunların.

arda turan ve pembe gecelikleri.

tuncay şanlı ne ise bizim icin arda turan odur galatasaray için!

Arda turan öldü mü lan yoksa?

Ticari kaygılarla üretilen alternatif formalara tepki göstermiştir Arda Turan. Bizde az küfür etmedik o renk formalara.

Kırmızı pantolonlu Arda: Arda Turan ile Sinem Kobal'ın renk uyumu dikkat çekiyor

ARDA TURAN PEMBE FORMAYA LAF EDIYOR AMA KIRMIZI PANTALON GIYMESINI BILIYOR ! NE AYAK GS SU AN BU DURUMDAYSA TEK NEDENI O DEFOLSUN GITSIN

onun dışında birde sokakda arda turan rengi diye satışlar başlıyormuş :D filli boya üretime geçiyormuş:D

Arda Turan iyi bir kaptan değil, büyük kaptan hiç değil. Ama Galatasaray'ın formasinin PARCALI olduğunu bilen büyük bir Galatasarayli

arda turan formalarına küfretti dünkü çocuğu kaptan yaparsan olacağı bu :)

Arda Turan bile farkında ama.. bir kaptana milli bir oyuncuya hiç yakışmayacak hareketler bunlar..

Arda Turan aslında herkesin söylemek istediklerini söylemiş büyütülecek bir olay yok ama yarın tüm manşetlerde bu haber olucak...

"Ee Galatasaray forması nerede?" (aslanlı forma hakkında)

tasaraya o forma, arma uğruna milyonlarca insan gönül veriyo arda turan defoooool git bu takımdan..

Arda Turan'ın Galatasaraylılığını sorgulayanlar artık bi defolsun gitsin. Canımın içi ya. 'heriflere her sene malzeme veriyoruz' seviyorum.

Arda Turan Galatasaray'ın somon rengi formasına o... rengi diyo sevgilisi geldiği her maçta trübünümüzü o.. renk formayla şereflendiriyo.

Oooh yeeaah Arda Turan coşmuş da adam haklı biz de az dalga geçmemiştik o formalarla. "Pempe gönlümsende

Arda Turan'a üzüleceğim aklıma gelmezdi... Adamın isyanları boşa değilmiş.

Bence Parçalı formada günün indirimi yaparlar Arda Turan. :)

Arda Turan'ın dedikleriin sonuna kadar arkasındayız. 'Böyle forma mı olur a... k... O... pu karı rengi gibi' Ben de aynı şeyleri düşünüyorum

Arda Turan formaya küfür etmemiş, aksine gerçek Galatasaray formasına sahip çıkmış, helal olsun.