Ak Parti Teşkilatı Milletvekili Adaylarını Tanıttı

AK Parti İl Başkanı Mehmet Gün, 12 Haziran milletvekilliği genel seçimlerinde yeniden tek başlarına iktidar olacaklarını savundu. Uşak’ta 3 milletvekilliğini de kazanacaklarını söyleyen Mehmet Gün, hükümetin icraatlarını halka en iyi şekilde anlatacaklarını belirtti.

Ak Parti Teşkilatı Milletvekili Adaylarını Tanıttı
AK Parti İl Teşkilatı Can Düğün Salonunda milletvekili adayları için tanıtım toplantısı düzenledi. Partililerin yoğun ilgi gösterdiği tanıtım toplantısında milletvekili adayları İsmail Güneş, Mehmet Altay ve Hazim Sesli birer konuşma yaptı. Her AK Partilinin 50 kişiyi ikna etmesini isteyen ve bu 50 kişinin 2’sinin CHP’li olması gerektiğini belirten AK Parti 3. sıra Milletvekili Adayı Hazim Sesli, “Bunu başarabilirsek 3 milletvekilliğini de kazanırız. Tüm partililerimizden 50 oy istiyoruz” dedi.

Tanıtım toplantısında konuşan Uşak Milletvekilleri Mustafa Çetin ile Nuri Uslu, partililerden helallik istedi. Toplantıya 22. dönem Uşak Milletvekili Alim Tunç, Uşak Eski Belediye Başkanı Mesut Apaydın, AK Partili belde belediye başkanları, eski il başkanları, ilçe teşkilatları ve çok sayıda partili katıldı.

Teşkilat olarak belirlenen adayların arkasında durduklarını ve birlik beraberlik içinde seçim çalışmalarını sürdürdüklerini belirten AK Parti İl Başkanı Mehmet Gün, “12 Haziran seçimlerinde 3 milletvekilliğini de kazanmak istiyoruz. Hükümetimizin icraatlarını halkımıza en iyi şekilde anlatıp oy isteyeceğiz. Partimizin her kademesinde görev almış tüm arkadaşlarımızla birlikte çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Büyüklerimizin tecrübelerinden küçüklerimizin de enerjisinden yararlanıyoruz” dedi.

Kaynak: İHA