“İzmir’İ İçeriden Fethetmeye Başladık, Chp’Yi Onun Sıkıntısı Bastı”

AK Parti İl Başkanı Ömer Cihat Akay, İzmir’i içeriden fethetmeye başladıklarını, CHP’yi de onun sıkıntısının bastığını söyledi.

AK Parti İl Başkanı Ömer Cihat Akay, İzmir’i içeriden fethetmeye başladıklarını, CHP’yi de onun sıkıntısının bastığını söyledi. Akay, İzmir 1. bölge 1. sıradan aday gösterdikleri Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’a, “dönek” diyen, ardından da AK Parti’nin, Başbakan dahil bütün Bakanlar Kurulu‘nu İzmir‘den aday göstermesi halinde bile sonucun değişmeyeceğini ifade eden CHP Genel Başkanı Yardımcısı Alaattin Yüksel’e, bu sözleri yakıştıramadığını belirtti.

“Bu sözler, bir partinin genel başkan yardımcısına hiç yakışmıyor.” diyen Akay, siyasette en güzel hakemin vatandaş olduğunu, bu sözlerin sonucunun da 12 Haziran’da karşılık bulacağını ifade etti. “Bu arkadaşlar İzmir’i kendilerinin zannediyor galiba.” diyen Akay, ortamı germeyeceklerini, inandıkları doğrultuda, İzmirlilere AK Parti iktidarının yaptıklarını anlatarak seçime gideceklerini aktardı. Akay, “Alaattin beye, sarfettiği ‘dönek’ gibi ifadeleri yakıştıramadım. Böyle bir siyaset anlayışını tasvip etmiyoruz. Unutulmamalı ki İzmir halkı yapılanları, konuşulanları, kastedilenleri takdir edecektir.” şeklinde konuştu.