Başkan Çelikcan: Yüreğir İçin Gece Gündüz Çalışıyoruz

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) Başkanı Cafer Esendemir’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) Başkanı Cafer Esendemir’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Danışmanı Serdar Aydın’la birlikte geldiği ÇGC’de Başkan Esendemir ve Yönetim Kurulu Üyesi M. Ömer Üney’le görüşen Çelikcan, basının içinde bulunduğu durumla ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Adana basınını her zaman önemsediklerini dile getiren Çelikcan, Yüreğir Belediyesi’nin çalışmalarını objektif bir şekilde kamuoyuna yansıtan gazete ve televizyonlara teşekkür etti. Yüreğir’in 500 bin kişilik nüfusuyla önemli bir ilçe olduğunu vurgulayan Çelikcan, kaynakları verimli bir şekilde kullanmaya özen gösterdiklerini söyledi. Köy ve beldelerin ilçeye bağlanmasıyla birlikte büyük bir yükün altına girdiklerini vurgulayan Çelikcan şikayetlere yer vermeden Yüreğir’i Adana’nın parlayan yıldızı haline getirmeye uğraş vereceklerini belirtti.

Çelikcan, göreve başladığı günden itibaren ilçenin en büyük sorunu olan yolların büyük ölçüde asfalt ve parke taşıyla kaplandığını, yol çalışmalarının aralıksız süreceğini, Yüreğir için gece-gündüz çalışmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

ÇGC Başkanı Esendemir ise kamu kurum ve kuruluşlardaki görevleri nedeniyle işleyişi çok iyi bilen Mahmut Çelikcan’ın Yüreğir’i daha güzel bir görünüme kavuşturacağına inandığını söyledi. Esendemir, ziyaretinden ötürü Çelikcan’a teşekkür etti.