Ak Partili Köse: Beklediğimiz Gibi Bir Liste Oldu

AK Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse, açıklanan listenin ‘sürpriz’ olmadığını söyledi.

AK Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse, açıklanan listenin ‘sürpriz’ olmadığını söyledi. Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül‘ün Antalya‘dan Milletvekili Adayı olmasını değerlendiren Köse, "Genel başkanlık tarafından açıklanan listeyi beğeni ve takdirle karşılıyoruz. Biz de teşkilat olarak üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz. İnşallah AK Parti 12 Haziran’da Antalya’da birinci parti olacak." dedi.

Vecdi Gönül’ün birinci sıradan aday gösterilmesinden ‘memnuniyet duyduklarını’ dile getiren Köse, "Kendisinin Antalya’ya çok ciddi katkısı olacağını düşünüyorum. Daha önce TBMM Başkanımız birinci sıradaydı. Çok ciddi katkılarda bulundu. İnşallah sayın bakanımız da en az onun kadar katkı da bulunacaktır. Biz teşkilat olarak mutluyuz.” diye konuştu. Köse, “Sürpriz isim var mı?” şeklindeki soruya, "Bize göre hiçbir sürpriz isim yok. Beklediğimiz gibi bir liste oldu." cevabını verdi.

AK Parti listesinin açıklandığı sırada parti binasında bekleyen bayanlar açıklanan isimlere sevgi gösterisinde bulundu. ‘Beraber yürüdük biz bu yollarda’ şarkısını söyleyen AK Partili kadınlar listenin 5. ve 6. sıralarında yer alan eski il başkanı Hüseyin Samani ile eski kadın kolları başkanı Gökçen Özdoğan Enç’in isimleri açıklandığında büyük ilgi gösterdi ve alkışladı. Mehmet Ali Şahin’i Antalya dışından aday gösteren AK Parti’de mevcut milletvekiller üst sıralardaki yerini korudu.

CHP‘DE HEYECANSIZ BEKLEYİŞ

CHP’de ise adayların isimlerinin açıklanması sakin karşılandı. Hiçbir heyecan emaresi görünmeyen İl Başkanı Özer Ülken bile adayların açıklandığı saatlerde parti de değildi.

MHP’de ise Tunca Toskay ilk sıradaki yerini korurken, AK Parti’den istifa eden Yusuf Ziya İrbeç üçüncü sırada yer aldı.