Sunay Akın İmza Günü Carrefoursa Maltepe Park Avm‘de Yoğun İlgi

ECE Türkiye Proje Yönetimi A.Ş. tarafından yönetilen CarrefourSA Maltepe Park Alışveriş Merkezi‘nde İstanbul Shopping Fest aktiviteleri tüm hızıyla devam ediyor.

18 Mart‘ta başlayan Alışveriş Festivali kapsamında birbirinden renkli aktivitelere evsahipliği yapan CarrefourSA Maltepe Park 31 Mart 2011 tarihinde Sunay Akın‘ı ağırladı.

Sunay Akın‘ın eşsiz gösterisini ücretsiz olarak izleme ve İstanbul‘un şifrelerini çözme şansına sahip olan ziyaretçiler gösterinin ardından uzun kuyruklar oluşturarak Sunay Akın‘a kitaplarını imzalattılar. İmza gününde görmüş olduğu yoğun ilgi ve izdiham nedeniyle Sunay Akın 19.30‘da başlayan imza gününü saat 23.00‘e kadar uzattı ve kitaplarını imzalattıran hayranlarıyla tek tek yakından ilgilenerek kendileriyle fotoğraf çektirdi. Sunay Akın, CarrefourSA Maltepe Park Alışveriş Merkezi yönetimi tarafından

adına dikilen ve kendisine hediye edilen meşe tohumlarının sertifikasını alınca çok duygulandı.

31 Mart 2011 tarihinde İstanbul‘la ilgili nice bilinmeyen sır Sunay Akın‘ın tadına doyulmayan anlatımı ile CarrefourSA Maltepe Park Alışveriş Merkezi‘nde açığa çıktı. Gösteriyi kaçıranlar için Sunay Akın yeni konularla 25 Nisan 2011 saat 19.30‘da yine CarrefourSA Maltepe Park‘ta olacak.

Kaynak: İHA