Huzurevinde Toplu Doğum Günü Partisi

Bursa Büyükşehir Belediyesi Huzurevi‘nde yaşlılar için düzenlenen doğum günü kutlamaları devam ediyor. Mart ayında doğan yaşlılar için düzenlenen doğum günü partisinde renkli görüntüler yaşandı.

Büyükşehir Belediyesi Huzurevi Bulduk Çelik binasındaki kutlamaya Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe‘nin yanı sıra Büyükşehir Belediyesi eski başkanları Ekrem Barışık, Erdem Saker ve Erdoğan Bilenser ile işadamı Faik Çelik, Büyükşehir Belediyesi Huzurevleri Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Rüştü Burlu da katıldı. Altepe, huzurevi sakinleriyle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını ifade ederek, mart ayında doğan yaşlılara uzun bir ömür dileğinde bulundu.

Bursa‘nın her konuda örnek bir şehir olması için çalıştıklarını anlatan Başkan Altepe, "Huzurevini, Bursa‘da en çok huzur duyduğum, en önemli mekanlardan biri olarak görüyorum. Huzurevinde gerçekleştirilen faaliyetlerle yaşlılarımızın günlerini dolu dolu geçirmelerini sağlamaya çalışıyoruz. Birbirinden güzel sosyal aktivitelerle yaşlılarımızın, sosyal hayatın daha çok içinde yer almalarına çalışıyoruz. Bizim tek amacımız Bursa‘da yaşayan herkesin mutlu olmasıdır. Bu noktada her türlü fedakarlığa hazırız" diye konuştu.

Büyükşehir Belediyesi eski başkanları Ekrem Barışık, Erdem Saker ve Erdoğan Bilenser de, kendi dönemlerinde olduğu gibi bugün de huzurevi ziyaretlerinden mutluluk ve heyecan duyduklarını belirtti.

Barışık, huzurevinin bugün eskiye nazaran çok daha güzel olduğunu söylerken, Saker de mekanın Bursalıların gönülden katkılarıyla oluşturulduğuna dikkati çekti. Erdoğan Bilenser ise, huzurevini kamu kurumları arasında yüz akı olarak gördüğünü kaydetti.

Başkan Altepe, huzurevine emek ve destek veren Barışık, Saker ve Bilenser ile Dr Rüştü Burlu‘nun yanı sıra huzurevine arsasını bağışlayan Nihal Sofuoğlu‘na, Bulduk Çelik Huzurevi binasının inşaatını başlatan Selahattin Türkoğlu‘na ve Bulduk Çelik Huzurevi binasını yapan Faik Çelik‘e şükran plaketi takdim etti.

Altepe, daha sonra, mart ayında doğan 30 huzurevi sakinine hediyeler verdi. Mutlulukları yüzlerine yansıyan yaşlılar, Altepe ile birlikte doğum günü pastasını kesti. Büyükşehir Belediye Orkestrası eşliğinde sahneye çıkan Huzurevi Türk Halk Müziği Korosu sevilen türküleri seslendirdi. Yaşlılar piste çıkın göbek attı.

Kaynak: İHA