Belçika’Da Çanak Antenlere Alternatifler Çoğalıyor

Billi adlı şirket Belçika genelinde “Give me five” (beşi bir arada) ismiyle yeni bir kampanya başlattığını bir basın toplantısıyla duyurdu.

Billi adlı şirket Belçika genelinde “Give me five” (beşi bir arada) ismiyle yeni bir kampanya başlattığını bir basın toplantısıyla duyurdu. Belçika operatörleri arasına yeni girmesine rağmen fiyatlarıyla, sunulan hizmetlerle ve müşteri memnuniyetiyle kendisine yer etmeyi başaran Billi isimli operatör firma, Türk iş adamı Ethem Kışlalı’ının sahibi olduğu Pachacell ile ortaklaşa bir çalışmaya gitti. Türk vatandaşlarına şimdiye kadar sunulmamış hizmetlerle buluşturmaya hazırlanıyorlar. Yapılan araştırmalarda şu anda Billi şirketine bağlı olan müşterilerin memnuniyet oranının yüzde 73 olduğunu ve bu oranın da Belçika’daki en yüksek oran olduğu savunuldu.

    Pachacell ile ortaklaşa yapılan anlaşmada Türk vatandaşları bu pakete sahip olmanın yanında ekstra olarak Türk kanallarını da izleyebilecekler. Çanak antenleri tarihe karıştıracak bu projeyle Ethem Kışlalı, Samanyolu Tv, Turkmax, Lig Tv, Showturk, Atv, Kanal D, Tgrt, Star, Haberturk, Planet Turk, TV5 ve Kanal Avrupa’yı antensiz şekilde vatandaşlara sunmaya hazırlanıyor.

    Bunun yanında paketi alan vatandaşların sabit hatlarla günde yaklaşık 1 saat kadar Türkiye ile de ücretsiz konuşulabileceği müjdesini veren Kışlalı, Belçikalı bir şirketle yapılan bu anlaşmanın ayrıca Türk kültürünün tanınması açısından da büyük önem taşıdığını ifade etti. Kışlalı ayrıca Belçika’nın her yerine hizmet imkanlarının olduğunu, bölge problemini de ortadan kaldırdıklarını, ilerleyen zamanlarda pakete daha fazla Türk kanallarının da dahil edileceğini açıkladı. Türk vatandaşlarının bu 5’li pakete ise aylık 60 Euro’ya sahip olacakları belirtilirken, paket içinde özellikle Türkiye ve Belçika içi sabit hatlarla ücretsiz konuşma opsiyonu oldukça dikkat çekiyor.

    Basın toplantısını yöneten Dumont Cahassart ‘beşi bir arada’ ismi verilen kampanyada vatandaşların ayda sadece 39,99 Euro ödeyerek Hyper hız seviyesinde 28 Mbps hızında sınırsız internete, çeşitli avantajları bulunan sabit telefon hattına, çok uygun ücretli bir cep telefonu hattına, 60’tan fazla premium tv kanallarına ve Web Tv’ye sahip olacaklarını aktardı. Cahassart şu anda 12 bin civarı müşterileri olduğunu ve yakın zamanda sundukları hizmetle daha geniş alanda hizmet vereceklerine inandıklarını vurguladı.