Başkan Keskin’Den Yeni Rektöre Hayırlı Olsun Ziyareti

Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, geçtiğimiz aylarda akciğer kanserinden vefat eden Uludağ Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Mete Cengiz’in yerine getirilen Prof. Dr. Kamil Dilek’i makamında ziyaret etti.

Rektör Dilek’e hayırlı olsun temennisinde bulunan Başkan Keskin, hayata gözlerini yuman Prof. Dr. Mete Cengiz’i rahmetle andıklarını belirterek, Prof. Dr. Kamil Dilek’e yeni görevinde başarılar diledi. Keskin, “Bursa artık üniversiteler şehri oldu. Yıldırım’a açılacak olan 2 üniversite ile Bursa tam anlamıyla eğitim şehri olacak. Uludağ Üniversitesi Bursa için çok önemli. Bu değeri daha da yükselterek korumak mühim. Yürekten inanıyorum ki Prof. Dr. Kamil Dilek görevini başarıyla yerine getirecektir” diye konuştu.

Ulıdağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kamil Dilek de, Başkan Keskin’e ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek, görevini en iyi şekilde yapacağının altını çizdi. Rektör Dilek, “3 evladım vardı, şimdi 44 bin evladım oldu. Çok önemli bir sorumluluğum olduğunun şuurundayım. Üniversiteyi hep birlikte daha iyi yerlere taşıyacağımıza inanıyorum" dedi.

Kaynak: İHA