Polisgücü Karate Ve Futbol Takımları Yemekte Buluştu

Adana Emniyet Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Polisgücü Spor Kulübü karate ile futbol takımı sporcuları, polisevinde düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Dayanışma ve kaynaşmayı arttırmak amacıyla düzenlenen yemeğe, İl Emniyet Müdürü Mehmet Salih Kesmez ve Karate Federasyonu Adana İl Temsilcisi Mustafa Toksöz de katıldı.

Vatandaşın can ve mal güvenliğini sağlamanın yanı sıra acizlere yardımda bulunmak için polislik mesleğinin var olduğunu hatırlatan Kesmez, "Kendimizi ve amacımızı tanıtmak için spor en önemli araçtır. Atatürk‘ün de söylediği gibi zeki, çevik ve ahlaklı sporcular yetiştirmeye çalışıyoruz. Keşke herkes bu özellikleri taşıyor olsa. O zaman sokaklarda karşı karşıya geleceğimiz kötü niyetli insanlar olmazdı" dedi. Karate İl Temsilcisi Mustafa Toksöz ise, karate sporunun giderek yaygınlaştığını söyleyerek, "İnsanların spora yönelmesine acizane katkıda bulunarak, gençleri sokaklardan uzak tutup kötü alışkanlıklardan uzaklaştırabiliyorsak görevimizi yapıyor sayılırız" diye konuştu.

Mustafa Toksöz konuşmasının ardından, karate sporuna katkılarından dolayı Emniyet Müdürü Mehmet Salih Kesmez‘e çiçek ve plaket verdi.

Polisgücü Futbol Kulübü İkinci Başkanı Osman Oğuz da, Emniyet Müdürü Kesmez‘e forma hediye ederek desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Kaynak: İHA