Ak Parti Nazilli Kadın Kollarından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlama Yemeği

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle tüm ülkede olduğu ğibi Aydın‘da da çeşitli etkinlikler düzenlenirken, AK Parti Nazilli Kadın Kolları’da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir yemek düzenledi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle tüm ülkede olduğu ğibi Aydın‘da da çeşitli etkinlikler düzenlenirken, AK Parti Nazilli Kadın Kolları’da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir yemek düzenledi. Nazilli Lara Restorant’ta gerçekleşen yemeğe Ak Parti Nazilli Kadın Kolları Başkanı Ayşin Hittet ve Yönetim Kurulu ile birlikte, Ak Parti Aydın Milletvekilleri Atilla Koç ve Mehmet Erdem, AK Parti Merkez İlçe Karar Disiplin Kurulu Üyesi Semiha Öyüş,AK Parti Aydın Kadın Kolları Başkanı Demet Pilevneli, Nazilli İlçe Başkanı Ersin Esenlik, Gençlik Kolları Başkanı Erhan Derinkuyu, AK Parti Milletvekili Aday Adayı Serpil Şahbudak, AK Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı Gültekin Kılınç’ın eşi Gülseren Kılınç ve, ilçelerden Kadın Kolları Başkanları ile birlikte, birçok davetli katıldı. Nazilli Sivil Toplum Kuruluşları’nın da davet edildiği yemeğe, Koza Derneği Başkanı Aslı Takmaklı, Kardelen Derneği Başkanı Ayşe Yılmaz, Özürlüler Derneği Başkanı Ayşe Hışıl ve Yönetimleri de katıldı. Düzenlenen yemekte konuşma yapan AK Parti Nazilli Kadın Kolları Başkanı Ayşin Hittet; “Biz Kadınlar evde anne tarlada, bağda, bahçede işçi, arkadaşlarıyla sevgi bekçisiyiz. Kadının olduğu her yerde farklı bir güzellik vardır. Ulu Önder Atatürk’ün dediği gibi “Şu yeryüzünde gördüğünüz her şey kadının eseridir” Kadın bazen sanatçı bazen sinesine çektiği acılarla bir tiyatrocu, bazen de kurduğu senaryolarda usta bir yazar, bazen de usta bir oyuncudur. Sayfalar dolu anlatsam bitiremem kadının özelliklerini” dedi.

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem ise yaptığı konuşmada Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. Erdem;” Bu hafta Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle tüm Türkiye’de etkinlikler gerçekleştiriliyor.. Nazilli teşkilatımızı kutluyorum bu güzel etkinlik yine Aydınımızın çeşitli noktalarında İl Teşkilatımızın yaptığı programlar var,.Kadın Kolları Genel Başkanımız ve Bakanımız Aydın’daydı. Nazilli Teşkilatımızı tebrik ediyorum kutluyorum başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA