Aroma Erkekler Voleybol 3. Lig C Grubu

Aroma Erkekler Voleybol 3. Lig C Grubu‘nda son hafta müsabakasında İnönü Üniversitesi ile Yeni Malatya Spor karşı karşıya gelecek.

Malatya‘nın iki takımının karşı karşıya geleceği karşılaşmada İnönü Üniversitesi ile Yeni Malatya Spor, Pazar günü 16.00‘da Malatya İnönü Üniversitesi Spor Salonu‘nda karşılaşacak.

Yeni Malatya Spor Kulüp Basın Sözcüsü Selim Pilten, müsabakayla ilgili yaptığı açıklamada, "Hafta sonu Malatya‘nın iki kardeş takımı karşı karşıya gelecek. İnönü Üniversitesi de voleybolda önemli bir başarı yakaladı. Ben güzel bir karşılaşma olacağına inanıyorum. İnşallah izleyenlerde büyük bir keyif alacaktır" dedi.

Pilten, voleybol takımının sezon boyunca iyi bir performans ortaya koyduğunu belirterek, "Voleybol takımımız sezon boyunca iyi bir performans sergiledi. Play off‘a kalmamız oldukça sevindirici, ben bu anlamda takımımızı kutluyorum. Teknik heyet ve futbolcularımız büyük bir özveri gösterdi. İnşallah play off‘larda da başarılı sonuçlar elde edeceğiz" diye konuştu.

Malatya İnönü Üniversitesi Voleybol Takım Antrenörü ve Kaptanı Mehmet Emin Kafkas ise, hafta sonu seyir zevki yüksek bir müsabaka oynayacaklarını kaydetti. Kafkas, iki takımın sezon boyunca özveriyle mücadele ettiğini ifade ederek, "Malatya‘nın iki güzide kulübü play off‘lara gitme şansını yakaladı. Bu Malatya voleybolunun ne kadar ilerlediğinin bir göstergesidir. Hafta sonu, Yeni Malatya Spor ile karşı karşıya geleceğiz. Yeni Malatya Spor‘da büyük bir özveriyle mücadele etti. Bu anlamda onları da

kutluyorum. Hafta sonu zevkli bir müsabaka olacak" dedi.

Yeni Malatya Spor, grupta oynadığı 14 maçta 10 galibiyet elde ederken, 4 kez de mağlup oldu. Sarı siyahlı takım, 29 puanla 3. sırada bulunuyor.

İnönü Üniversitesi ise, 14 maçta 9 galibiyet elde ederken, 5 kez de mağlup oldu. İnönü Üniversitesi, 26 puanla 4. sırada yer alıyor.

Kaynak: İHA