2011 YGS sınav soruları ve cevapları (YGS puan hesaplama)

YGS Puan Hesaplama,YGS giriş yerleri belgesi, YGS sınavı saat 10:00'da başladı 2011 YGS sınavı giriş yerleri ve belgesi ile ilgili tüm ayrıntılar. 2011 YGS sınav soruları ve cevapları.

2011 YGS sınav soruları ve cevapları (YGS puan hesaplama)
ÖSYM 2011 YGS cevapları yayınlandı!ÖSYM YGS cevapları video olarak TRT1'den çözüldü.2011 YGS soruları ve cevapları burada! ÖSYM 2011 YGS soruları cevaplandı.YGS soruları ve cevapları indir. ÖSYM YGS soruları ve cevapları yükle. YGS soruları ve çözümleri ve ÖSYM 2011 YGS soruları indir.2011 YGS puan hesaplama burada! ÖSYM YGS soruları cevap anahtarı.ÖSYM 2011 YGS puan hesaplama burada! ÖSYM YGS puan hesaplama linkinden puanlarınızı hesaplayın.İşte ÖSYM YGS puan hesaplama sayfası ve 2011 YGS soruları ve cevapları. (2011 YGS cevapları)

YGS Puan Hesaplama,YGS giriş yerleri belgesi, YGS sınavı saat 10:00'da başladı 2011 YGS sınavı giriş yerleri ve belgesi ile ilgili tüm ayrıntılar. 2011 YGS sınav soruları ve cevapları.2011 ygs cevapları. ÖSYM tarafından düzenlenen 2011 ygs cevapları ve sorularıı açıklandı. ÖSYM tarafından düzenlenen yaklaşık 1 buçuk milyon üniversite adayının girdiği (YGS) Yükseköğretime Geçiş Sınavı'nın soru ve cevaplarını saat 13.30 itibariyle yayımladı.ÖSYM bu yıl sürpriz yaptı YGS sınavının soruları ve cevaplarını TRT 1'den canlı olarak yayınladı.

Üniversiteye girişin ilk basamağı olan Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı(YGS) bugün yapılıyor. Kocaeli genelinde de bugün 27. 693 aday toplam 90 binada bugün sınava girecek. Saat 10. 00’da başlayacak sınav 3 saat sürecek.YGS süresince araç sürücülerinin klakson çalmaması, sınav yapılan binaların çevresinde gürültü yapmaktan kaçınması gerekiyor. Büyükşehir, sınav süresince inşaat yapılmasını da yasakladı Düğün, sünnet, miting gibi etkinlikler, gürültülü konvoy geçişlerine de izin verilmeyecek. Yahya Kaptan ve Kozluk’taki pazar pazarları da saat 13. 00’den sonra kurulacak.YGS’ye girecek öğrencilerin de dikkat edeceği bazı kurallar var. Evraklarını unutmamaları istenen öğrencilerin, sınav salonuna her türlü elektronik cihaz, cep telefonu, küpe, broş, kolye gibi metal özellikli eşyalarla girişleri de yasak. Büyükşehir Belediyesi otobüsleri, sınava girecek öğrencileri bugün 06. 00-16. 00 saatleri arasında ücretsiz taşıyacak. Sınava girecek tüm adaylara başarılar diliyoruz.

2011-YGS'de kullanılan soruların, Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu kapsamında eser niteliğinde olduğu, telif haklarının ÖSYM'ye ait olduğunun altı çizilerek, ÖSYM'nin yazılı izni olmadan hiçbir şekilde çoğaltılamayacağı, dağıtılamayacağı ve yayımlanamayacağı belirtildi.Açıklamaya göre, sınavın soru ve cevapları, 27 Mart 2011 tarihinde sınav tamamlandıktan sonra sadece Türkiye Radyo ve Televizyon Kurumu (TRT) tarafından yayımlanacak.Ulusal ve yerel yazılı basın-yayın organları ise ÖSYM ile yapacakları sözleşmeler çerçevesinde söz konusu sınava ait soru kitapçığı ve cevap anahtarını, sınavdan bir gün sonra (28 Mart 2011 tarihinde) olmak üzere yayımlayabilecek. Bu kuruluşlara ilgili soru kitapçığı ve cevap anahtarı sınav bitiminden sonra aynı gün saat 16.00'da basılı olarak verilecek.Yayınevleri soruların basım hakkını, 29 Mart 2011 Salı gününden itibaren ÖSYM ile yapılacak sözleşme ile temin edebilecek.2011-YGS soru ve cevap anahtarını yukarıda belirtilen kurallara aykırı biçimde kullananlar veya internet sayfalarında kullanıma açanlar hakkında yasal işlem yapılacak.