Turhan Ayvaz, Gto‘ya Veda Ziyaretinde Bulundu

Mardin Valiliği‘ne atanan Kilis Valisi Turhan Ayvaz, Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aslan‘a veda ziyaretinde bulundu.

GTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aslan, Vali Turhan Ayvaz‘ın özellikle komşu ülke Suriye ile ilişkilerin geliştirilmesi amacıyla yürütülen çalışmalara önemli katkılar sunduğunu belirtti. Ziyarette konuşan GTO Başkanı Aslan, “Son dönemde özellikle Türkiye-Suriye Bölgelerarası İşbirliği Programı kapsamında yürütülen çalışmalara sunduğunuz önemli katkılarınızdan dolayı size teşekkür borçluyuz. Uyum içerisinde başarılı bir çalışma dönemi geçirdik. Yeni görevinizde ve bundan sonraki yaşamınızda size sonsuz başarılar diliyoruz” dedi.

Vali Turhan Ayvaz da, “Kilis‘te görev yaptığım süre içerisinde kentin sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda kalkınması için elimden geleni yapma gayreti içerisinde oldum. Görevim süresince vatandaşlarımız ile birlik ve beraberlik içerisinde çalıştık. Hiçbir zaman bir polemik yaşamadık. Saygı ve sevgi çerçevesinde hizmet üretme noktasında birlikte olduk. Sizlere de çalışmalarımıza verdiğiniz destek ve işbirliğinizden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından GTO Başkanı Mehmet Aslan, Vali Turhan Ayvaz‘a Gaziantep Ticaret Odası‘nın özel plaketini takdim etti.

Kaynak: İHA