Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Ünsal Kılıç Muhtarlarla Buluştu

Ardahan’da Ak Parti’den milletvekili aday adayı olan Ünsal Kılıç, Göleli muhtarlarla bir araya geldi. Kılıç, “Seçimle birlikte, daha önce ortada görünmeyenler öz Ardahanlı ve Göleli oldu. Saygı duyorum ama bu kentin soğuğunu çekip tozunu yutan biri olarak sizden gereken desteği bekliyorum” dedi.

12 Haziran’da yapılacak genel seçimlerde AK Parti Ardahan Milletvekili aday adayı olan Ünsal Kılıç, Göle Muhtarlar Derneği Başkanı Yunus Yılmaz ve üyelerle bir araya geldi. Göleli olduğunu ve hayatının büyük bölümünü bu ilçede geçirdiğini anlatan Ak Parti milletvekili aday adayı Ünsal Kılıç, “Sizlerle her zaman iç içe oldum, aynı havayı soluyup, aynı soğuğu çektim. Tabii ki diğer aday adayı arkadaşlar da var ve en onlara saygı duyuyorum. Onlarda benim kardeşlerim. Ama nedense seçimden seçime Ardahan’ı ve Göle’yi hatırlıyorlar. Onlara saygı duyuyorum, yolları açık olsun. Göle’ye ve Ardahan’a kim bir taş üstüne taş koyar, hizmet yaparsa başımızın tacıdır” dedi.

İlçede görev yapan en önemli unsurlardan birinin de muhtarlar olduğunu kaydeden Kılıç, “Yeri geldi arazi yazılmadı diye dövüldünüz, insanlara dert anlatmaya çalıştınız. Sizler zor işlere göğüs germenizle benim gözümde yarı kaymakamsınız” dedi.

Hayvancılık bölgesi olan ilçenin son dönemlerde zor günler geçirdiğini ifade eden Kılıç, “Ama bu dönem hayvancılıkla ilgili güzel projeler var birçok yeni proje de sunulacak. Diğer bir konuda hemen yanı başımızdan geçen doğalgazdır. Erzurum, Oltu faydalanıyor da biz niye faydalanmıyoruz? Seçilmem halinde Ardahan’a ve Göle’ye doğalgaz getirilmesi konusunda da çalışmalar yapacağım” dedi.

Aday adaylarının derneğin ve muhtarların kapısını çalmasından dolayı memnun olduklarını dile getiren Göle Muhtarlar Derneği Başkanı Yunus Yılmaz, “Biz de bu fırsatı tüm aday adaylarına sağlıyoruz. Dernek olarak hiçbir aday adayı bizim uzağımızda ve yakınımızda değildir. Muhtarlar Derneği olarak tüm aday adaylarına eşit uzaklıkta olacağız. Milletvekili hangi partiden olursa olsun biz de gereken desteği vermeye hazırız” dedi.

Kaynak: İHA