Özel Konya Anıt Hastanesine Kalite Belgesi

Özel Konya Anıt Hastanesine, Türk Standardları Enstitüsü (TSE) 2 kalite belgesi verirken, Sağlık Bakanlığı da ‘Bebek Dostu Hastane‘ seçti.

Belge takdim töreninde konuşan Özel Konya Anıt Hastanesi Sağlık Grup Başkanı Op. Dr. Cemil Er, 6 yıl önce çıktıkları yolda sağlam adımlarla ilerlediklerini söyledi. Verdikleri hizmetin kalitesini artırmak için çalıştıklarını kaydeden Cemil Er, “Mütevazı bir yola çıktık. Çok güzel mutluluklar paylaştık, binlerce insanı şifaya kavuşturduk. Bunun mutluluğunu ancak hekim olanlar anlar. Bu kadar yoğun hizmeti en kaliteli hale getirmek istedik. Hizmet kalite birimi oluşturduk. Bu birim gecesini gündüzüne kattı ve yaptığımız işi nasıl standardize ederiz buna uğraştı” dedi.

Konya Vali Yardımcısı Tayyar Şaşmaz da, birçok özel hastanenin hizmet verdiği Konya‘da ilk kez bu alanda kalite belgesi almanın önemli olduğunu söyledi.

TSE-İSG 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi, Ç-E TSE-İSO-EN 14000 Çevre Yönetim Sistemi ve Bebek Dostu Hastane belgesini, Özel Konya Anıt Hastanesi Sağlık Grup Başkanı Op. Dr. Cemil Er‘e, Konya Vali Yardımcısı Tayyar Şaşmaz, İl Sağlık Müdürü Hasan Küçükkendirci ve TSE Belgelendirme Müdürü Fatih Sağdıç verdi.

Kaynak: İHA