Mhp Adana İl Başkanlığı’Na Abdülkadir Üçkardeşler Getirildi

MHP Genel Başkan Yardımcısı Recai Yıldırım, Adana İl Başkanı Ahmet Erdoğan‘ın, sağlık sorunlarını gerekçe göstererek görevden ayrılmasının ardından yerine Abdülkadir Üçkardeşler‘in atandığını açıkladı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Recai Yıldırım, Adana İl Başkanı Ahmet Erdoğan‘ın, sağlık sorunlarını gerekçe göstererek görevden ayrılmasının ardından yerine Abdülkadir Üçkardeşler‘in atandığını açıkladı.

MHP İl Başkanlığı’nda düzenlenen programda konuşan Yıldırım, Ahmet Erdoğan‘ın ani gelişen ciddi sağlık sorunları nedeniyle görevinden affını istediğini belirterek, Erdoğan’ın başarılı bir il başkanlığı dönemi geçirdiğini kaydetti.

Yıldırım, Erdoğan‘ın görevinden ayrılmasıyla ilgili çeşitli iddiaların da gündeme getirilebileceğine dikkat çekerek ‘‘Aramıza hiçbir fitneyi sokmayın. Hiç kimse öküzün altında buzağı aramasın. Birileri ‘görevden alındı ya da ayrıldı’ diyebilir. Ancak Erdoğan rahatsızlığı nedeniyle görevini bırakmıştır.‘‘ diye konuştu.

MHP‘nin kurumsal bir parti olduğuna da dikkat çeken Yıldırım, ‘‘Bu bir bayrak yarışıdır. MHP Adana‘nın parlayan yıldızıdır. Seçimlere fırtına gibi hazırlanıp hakkımız olan sonucu alacağız.‘‘ dedi.

MHP‘nin yeni il başkanı Abdülkadir Üçkardeşler de Erdoğan‘dan aldığı bayrağı daha yukarıya taşıma kararlılığında olacağını söyledi.

Üçkardeşler, “Ahmet Erdoğan’a huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum. Kendisi bir genel seçim bir de yerel seçim süreçleri başta olmak üzere önemli dönemlerde ve dönemeçlerde görevini başarıyla yerine getirmiştir. Onun fedakârlığı, gayreti ve yüksek çalışma hızı, temsil kabiliyeti, tam zamanlı çalışabilme özelliği partili partisiz herkesin takdirini kazanmıştır. Hiç birimizin arzu etmemesine rağmen, rahatsızlığı nedeniyle görevinden ayrılan Ahmet Erdoğan’a acil şifalar diliyorum. Ve inanıyorum ki sağlığına kavuşarak tekrar aramıza dönecek ve daha etkin görevlerde aynı heyecanla çalıştığını görme imkânımız olacak.” ifadesini kullandı.

Törene MHP Adana milletvekilleri Yılmaz Tankut ve Muharrem Varlı ile Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün yanı sıra çok sayıda partili katıldı.