5.Pedasa Futbol Turnuvası Başladı

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı olan Konacık beldesinde geleneksel hale getirilen Pedasa Futbol Turnuvası’nın beşincisi, Konacık Belediyesi’nin yenilenen Halı Saha Spor Tesisi’nde oynanan açılış maçı ile başladı.

5.Pedasa Futbol Turnuvası, geçen yılın şampiyonu Çelkur ile Konacık Belediye Spor takımları arasında düzenlenen maç ile başladı. Konacık Belediyesi Halı Saha Spor Tesisi’nde yaklaşık iki ay gibi bir süre devam edecek olan turnuvada, 15 takım galip gelmek için mücadele edecek.

Konacık Belediyesi Halı Saha Spor Tesisi’nde bu yıl 5. gerçekleştirecekleri Pedasa Futbol Turnuvası’nın açılış maçını yaptıklarını belirten Konacık Belediyesi Halı Saha Sorumlusu Serdar Korkmaz ; “İki ay boyunca Yarımada genelinden 15 takımın katılımı ile gerçekleştirilecek olan turnuvamız bir karnaval havasında geçecek. Turnuvamızın eğlenceli, bol, güzel ve centilmence bir havada geçmesini diliyoruz. Katılanlara teşekkür ediyoruz”dedi..

Turnuvaya yaklaşık 3 yıldır katıldıklarını ifade eden ve geçen senin şampiyonu olan Çelkur Spor takımının oyuncusu Süleyman Küçüker ise şunları söyledi:“Çok güzel bir organizasyon. Bu organizasyonun düzenlenmesinde Belediye Başkanımız olmak üzere tüm katılımcılara v emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Herkesi spora teşvik etmek, insanları biraraya toplayarak kaynaştırmak için çok güzel bir olay. Burada insanlar gelip maç izliyorlar, birbirleri ile sohbet etme imkanını buluyorlar. Her yıl katılım gittikçe artıyor. Bence böyle turnuvalar sadece burada sınırlı kalmamalı, diğer belediyelerde bu tür turnuvalar düzenlenmeli”

Geçen senenin şampiyonu Çelkur, Konacık Belediye Spora karşı üstünlük sağlayarak, 6 – 3 skor ile maçı kazandı.

Kaynak: İHA