Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Yeşim Karadağ’Dan Bayanlara Kahvaltı

AK Parti Çanakkale Milletvekili Aday Adayı Yeşim Karadağ, kadınların her zaman siyasette yer alması gerektiğini belirterek, “Çanakkale Savaşı’nda analarımızın, bacılarımızın verdiği mücadeleyi bizde Çanakkale’de AK kadrolardan çıkan nitelikli kadınlar olarak vermek zorundayız” dedi.

Çardak Restoranda düzenlenen sabah kahvaltısında 200’e yakın AK Partili kadınla bir araya gelen Milletvekili Aday Adayı Yeşim Karadağ, burada yaptığı konuşmada kısaca kendisi hakkında bilgi vererek, “Kadınların her zaman siyasette olmasından yanayım. Bu konuda Başbakanımızın da kadınların siyasette yer alması konusunda açıklamaları var. Şuan mecliste yüzde 8,5 oranında kadın milletvekili mevcut. Başbakanımız bu sayının daha da artması gerektiğini söyleyerek her ilden bir kadının aday olmasını istiyor. Çanakkale Savaşı’nda analarımızın, bacılarımızın verdiği mücadeleyi bizde Çanakkale’de AK kadrolardan çıkan nitelikli kadınlar olarak vermek zorundayız. Kadın her zaman siyasette yer almalı. Çünkü kadın siyasete renk katar. Çevremdeki büyüklerimin, arkadaşlarımın ve ailemin teşviki ile bende başbakanımızın bu sözleri ile bir bayan olarak milletvekilliğine aday adayı oldum. Eğer bana bu görev verilirse sizlerin desteği ile mecliste Çanakkale’nin ve ülkemizin sorunlarını Ankara’da çözmek için elimden geleni yapacağım. Bu konuda siz bayanların da desteğine ihtiyacım var. Ben her zaman ulaşılabilir ve hesap veren bir vekil olacağım” dedi.

Kahvaltıya AK Parti Belediye Meclis Üyesi Berna Öz, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Jülide İskenderoğlu, Merkez İlçe Başkanı Adnan Öncü, Yeşim Karadağ’ın annesi Bahtiye Elibol ve Kayınvalidesi Elif Karadağ ile çok sayıda partili bayan katıldı.

Kaynak: İHA