Ak Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı Serpil Şahbudak Adaylık Başvurusunu Yaptı

Demokrasinin kalesi Aydın’da 24. dönem milletvekilliği için AK Parti Aydın Milletvekilli Aday Adayı Serpil Şahbudak, resmi başvurusunu Aydın AK Parti İl Başkanlığı’na yaptı.

Ailesiyle ve yakın arkadaşlarıyla AK Parti Aydın İl Başkanı Sadık Atay’ı ziyaret eden Serpil Şahbudak, resmi başvurusunu yaparak, devletimizden gelecek olan desteklerle, Aydın’a en hızlı hizmet akışını sağlamak ve kentin refah seviyesini arttırmak milletvekili aday adaylığına talip olduğunu ifade etti. Şahbudak, “Allah nasip ederse tüm teşkilatımızla birlikte çalışıp şehrimizi bulunduğundan daha üst konumlara taşımaya çalışacağız. Tek sloganımız hizmet. Bütün aday adayları arkadaşlarıma başarıla diliyorum” dedi.

AK Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı Serpil Şahbudak’ın resmi başvurusunu kabul eden AK Parti Aydın İl Başkanı Sadık Atay, aday adaylığının kendileri için çok önemli bir süreç olduğunu ve mevcut ve yeni aday adayı olanlara eşit mesafede olduklarını, aday adaylığı sürecinde bunun böyle olacağını ifade ederek, aday adaylarına başarılar diledi.

Şahbudak, milletvekilliği aday adaylığı için Nazilli Nahit Menteşe Kız Teknik ve Meslek Lisesinde okul müdürlüğü görevinde istifa etmişti. 1990 yılında trafik kazası geçirerek hayatını kaybeden 17. Ve 18. dönem Anavatan Partisi Milletvekili merhum Mehmet Özalp’in kardeşi olan Şahbudak 49 yaşında evli ve iki çocuk annesi.

Kaynak: İHA