24. Uluslararası Tüketici Zirvesi‘nin Konuğu Schröder

Tüketici Akademisi tarafından 15 Mart 2011 Dünya Tüketici Hakları Günü sebebiyle Haliç Kongre Merkezi‘nde gerçekleştirilecek olan 24. Uluslararası Tüketici Zirvesi‘nde Almanya 7. Başbakanı Gerhard Schröder ile Türkiye‘den iş, sanat ve siyaset dünyasının önemli isimleri bir araya geliyor.

15 Mart Dünya Tüketici Hakları Günü‘nde, yaşam kalitesini yükseltmek için tüketiciye ürün ve hizmet sunan ulusal ve uluslar arası markaların yöneticileri ile birlikte iş hayatından Dilek Sabancı, TÜSİAD Uluslararası Koordinatörü Bahadır Kaleağası, siyaset dünyasından, Devlet Bakanı Egemen Bağış, sanat camiasından Seda Sayan, Ferhat Göçer, Nazan Öncel, Mahsun Kırmızıgül, Ziynet Sali, Mustafa Sandal, Hande Yener, Emre Aydın gibi birçok ünlü isim zirvede yer alacak.

24. ULUSLARARASI TÜKETİCİ KALİTE KONFERANSLARI

Tüketici, marka, farklılaşma, iletişim, sosyal sorumluluk, toplumsal barış, ürün çeşitlenmesi,uluslararası rekabet,yaşam ve düşünce kalitesi,çevrenin korunması gibi konular iş ve sanat dünyasının başarılı yöneticileri tarafından ele alınıyor.

Kurumların nasıl tüketici odaklı olması gerektiği tartışmaları da nitelik kazanıyor. Geleneksel yöntemlerin terk edildiği, sıra dışı ve kışkırtıcı stratejiler ile uygulamalar paylaşılıyor. Seçkin markaların aynı platformda bir araya gelerek vizyonlarını, stratejilerini, deneyimlerini paylaştıkları bu zirve, günümüzden geleceğe ışık tutarak tüketicilerin dikkatini markaya çekebilme datalarını verecektir. Tüketici Zirvesi markaların geleceklerini şekillendirmelerine destek sağlayacaktır.

2011 TÜKETİCİ KALİTE ÖDÜL TÖRENİ

Tüketici Akademisi tarafından Türkiye‘de tüketiciye ürün ve hizmet sunan markaların güven değerlerini ölçümlemek için 9 ilde,hanede görüşme ile SAM Sosyal Araştırmalar Merkezi‘ne yaptırılan ülkemizin en geniş marka araştırması sonuçları Zirve finalinde kamuoyu ile paylaşılacak."Marka Algısı" konulu bu araştırma sonuçlarına göre ürün ve hizmet kalitesine en çok güvenilen markalara "Tüketici 2011 Kalite Ödülü" takdim edilecek.

Kaynak: İHA