Hıncal Uluç Defne Joy Foster yazısı

Hıncal Uluç Defne Joy Foster yazısı medya dünyasında tartışılmaya devam ediyor. Hıncal Uluç Defne Joy Foster için yazdığı yazı ile ilgili sessizliğini koruyor.

Hıncal Uluç Defne Joy Foster yazısı medya dünyasında tartışılmaya devam ediyor. Hıncal Uluç Defne Joy Foster için yazdığı yazı ile ilgili sessizliğini koruyor. Fatih Altaylı, Defne J. Foster için 'Su testisi su yolunda kırıldı' diyen Hıncal Uluç'a ne dedi?

Defne Joy Foster'in ölümünün ardından tartışmalar devam ediyor. Özellikle magazin dünyası ve medya da olaya farklı bakışlar birçok ismi karşı karşıya getirdi.
'Su testisi su yolunda kırılır' diye yazan Hıncal Uluç hedef tahtası oldu. Habertürk gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve Yazarı Fatih Altaylı Uluç hakkında çok ağır bir yazı yazdı.

"Kızın olsaydı yazar mıydın Hıncal Abi?"
Uluç'un yazısını "abuk-subuk" diye nitelendiren Altaylı'nın yazısı Sabah yazarını çok kızdıracak:

-Hıncal Uluç uzun zamandan beri varlığını hissettiren bir yazı yazmıyordu. Dün bunu başardı. Ama keşke başarmasaydı. Defne Joy Foster’ın arkasından “abuk” bir yazı yazarak... “Su testisi su yolunda kırıldı” diyerek...

“18 aylık bebeği olan bir kadın, daha o gece tanıştığı adamın evine koşmaz” diye “ders” vererek gündeme geldi.

Yapma Hıncal Abi.

Bize ne bundan, sana ne bundan.

SAVUNMADIK AMA KARIŞMADIK

Sen Defne Joy Foster’ın yaptığını savunan bir yazı gördün, yapılanı doğrulayan bir satır okudun mu? Savunmadık ama karışmadık da.
O ayrı mesele. Aile meselesi. Onun acısını yaşayana bırak. Sen acıya acı katma.
Bak ne diyorsun: “Yarın o bebek aklını başına toplayacak yaşa geldiğinde ‘Baba bana annemi anlat’ dediğinde ne anlatacak İlker Yasin.”

Madem bu kadar duyarlısın, o zaman bu yazı ne?

İlker Yasin bir şey anlatır. Ne anlattığı, ne anlatacağı seni ilgilendirmez. Ama ya İlker Yasin’in çocuğu okuyacak yaşa gelip, senin yazdığın bu yazıyı okuyup da “Annem su yolunda kırılmış testi” desin mi istiyorsun!

Ayıp Hıncal Abi!

Seni yakından tanıyan biri olarak soruyorum, daha doğrusu sormuyorum. Kesinlikle söylüyorum.
Defne Joy Foster, senin “kanatlarının altında” dolananlardan biri olsaydı ve başka birisi, dün yazdığını senin “koruman altındakine” yazsaydı en büyük tepkiyi sen gösterir, ortalığı ayağa kaldırır, savunmalar yapardın.

Yapmaz mıydın, doğru söyle. Bana söylemiyorsan, kendine söyle en azından. Aleyhte yazanları “ucuz ahlak bekçiliğiyle” suçlamaz mıydın?
Sakın yanlış anlama.

Defne Joy Foster’ın yaptığını savunuyor, “Aman ne iyi yapmış” falan demiyorum.
Dediğim şu: “Bize ne? Biz herkesin bekçisi miyiz, sorumlusu muyuz?”
Kim veriyor bize bu “özel” yetkiyi? Var mı böyle bir yetkin?

Benim yok şahsen.
Kocasının ruh halini soruyorsun. İster ölümüne üzülür, ister ölüm biçimine çıldırır. Onun üzüntüsüdür bu. Senin derdin, sorunun değil. Benim de değil. Hiçbirimizin değil. Onun, sadece onun.
Onun acısına acı katmak da bizim işimiz değil.
Bak fotoğraflara... Sarılmış tabutuna uğurluyor onu. Görmedin mi?
O halde sana ne Hıncal Abi! Bize ne!

SENİN KIZIN OLSAYDI YAZAR MIYDIN?

Ve bazı yazarlara sormuşsun yazında, “Defne senin karın olsaydı yine bu yazıyı yazar mıydın?” diye. Bak ben de sana bir soru soruyorum Hıncal Abi.

“Defne senin kızın olsaydı bu yazıyı yazar mıydın?” diye.

Yazmazdın değil mi?
Peki kendi kızlarımıza yazmayacağımız yazıları, başkalarının kızlarına yazma hakkını bize kim veriyor Hıncal Abi?
Dobralık mı Hıncal Abi?
Hadi canım bırak sen de!
Defne Joj Foster'in ölüm haberi üzerine "Yok Böyle Dans" isimli yarışma programını yayınlayan Show Tv son kararını verdi.Defne Joy Foster'ın ölümünün ardından en çok merak edilen konulardan birisine Superpoligon açıklık getirdi.Show TV yönetimi örnek bir karar aldı ve Acun Ilıcalı ile de görüşen kanal üzücü olayın ardından programı tamamen durdurdu.Yok Böyle Dans'ın bu etabı bu kararla birlikte tamamen yayından kalkmış oldu.

Hıncal Uluç Defne Joy Foster yazısı DEFNE JOY FOSTER OTOPSİ SONUCU BELLİ OLDU - TIKLA

Hıncal Uluç Defne Joy Foster yazısı DEFNE JOY FOSTER'IN KEREM ALTAN'LA SON GÖRÜNTÜLERİ - VİDEO İZLE

Hıncal Uluç Defne Joy Foster yazısı DEFNE JOY FOSTER CENAZE TÖRENİ - VİDEO İZLE

Hıncal Uluç Defne Joy Foster yazısı  DEFNE JOY FOSTER CENAZE TÖRENİ - FOTO GALERİ

Hıncal Uluç Defne Joy Foster yazısı DEFNE JOY FOSTER'IN ANNESİ FENALAŞTI -
VİDEO İZLE

Hıncal Uluç Defne Joy Foster yazısıDEFNEJOY FOSTER'IN SON GÖRÜNTÜLERİ - VİDEO İZLE

Hıncal Uluç Defne Joy Foster yazısıDEFNE JOY FOSTER - FOTO GALERİ

Hıncal Uluç Defne Joy Foster yazısıDEFNE JOY FOSTER KİMDİR?

Hıncal Uluç Defne Joy Foster yazısıDEFNE JOY FOSTER ÖLDÜ SABA TÜMER ŞOKA GİRDİ

Hıncal Uluç Defne Joy Foster yazısıDEFNE JOY FOSTER  YOK BÖYLE DANS - VİDEO İZLE

Hıncal Uluç Defne Joy Foster yazısıDEFNE JOY FOSTER ÖLDÜ - VİDEO İZLE ( İLK GÖRÜNTÜLER)

Hıncal Uluç Defne Joy Foster yazısıDEFNE JOY FOSTER ÖLMEDEN ÖNCEKİ SON FOTOĞRAFLARI (TIKLA)

Hıncal Uluç Defne Joy Foster yazısıDEFNE JOY FOSTER'IN TÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYIN

Hıncal Uluç Defne Joy Foster yazısıDEFNE JOY FOSTER'IN CENAZESİ EVDEN ÇIKARILDI - FOTO GALERİ
 


Ünlülerin yazı hakkındaki düşünceleri:

Tuba Ünsal: Su testisi su yolunda değil, kafanda kırılsın.

Ayşe Özyılmazel: Bu yazı değil, bu resmen kötülük. Bir yazı okudum, kanım dondu, bu kadarı fazla, çok fazla!

Armağan Çağlayan: Vicdanın sesi olayım derken, vicdansızlığın sesi olmak!

Biricik Suden: Fuları biraz gevşetelim, beyine oksijen gitsin. HINCını ALa ala bitiremedi hayattan. İnsanları kötülemek, hatalarını çıkarmak neye iyi geliyor? Başkasına namussuz demek sizi namuslu yaptı mı bari?

Metin Arolat: Demiş ki “Kim olduğunu bile bilmem, yanımdan geçse tanımam”. Yine de kalemini saplamış “su testisi su yolunda kırılır” diye. Keşke tanısaydın, keşke... O zaman o kalemi kalbine saplar, yine de yazmazdın. Birileri onun cenazesinde “Onu nasıl bilirdiniz” diye soracak. “Acımasızdı, kötü kalpliydi” diye haykıracağım o zaman. Bunlar, Defne’mi bir kez daha öldürdüler.

Pınar Altuğ: E Hıncal yuh ama! Pes, ben ne diyeyim sana!

Sevim Gözay: Çocuğu, karısı, sevgilisi, aşkı, seksi olmayan adamın “hıncı” bu kadar zehirli olabiliyor işte. Işın Karaca: Kağıda dokunan kalem, kibritten daha çok yangın çıkarır. Empati yapayım diyorum, hiçbir yere sığmıyorsun.

Tuba Özerk: Ben Hıncal Uluç’un insan olabilme ihtimalini sevdim...

Yazı hakkında okuyucularımızın yorumları ise şöyle:

Raşit: İnanmıyor bu yorumlara adam aramızda duygusal yakınlaşma oldu ama seks olmadı diyor hala siz orda yaşananları tartışıyorsunuz sabah karşı yalnız ve bekar bir erkekle kadın ülke mesellerin konuşmak için sarhoş kafa ile bir araya gelmiş olamaz her halde bu ülkenin insanlarına bu kadar zülüm etmeyin yanlış yapan ölüde olsa yanlış yaptı deyin ki yanlış herkes tarafından bilinsin ve ölüde olsa hıncal abi gibi saygı duymuyorum ve eşine karısının ölümünde dolayı değil karısı onu o duruma düşürdüğü için üzülüyorum...

Nusret: Bravo hıncal beye bu kadar güzel anlatılır...ya biz mi degiştik örf adet gelenek,yaşam ve hayat anlayışımız mı ? nedir bu anlamak mümkün degil yas tutmalar ..... sen 18 aylık bebegi bırak gece 3-4 lerde barlarda gez ve dahası falan filan...artık gençlerimize örnek yapacak daha güzellikler bulmanın zamanı gelmedimi ne dersiniz....

Yeliz: Sen nesin kimsin ya millet kız öldü diye ayakta senin dediğine bak annesine kalp krızimi geçirtmeye çalışıyosun kızn gittiyse gitti sana düşünceni soran mı oldu ha bu arada söyleyeyim sen nerden biliyorsun One night stand falan yaptığını adam hatırlamıyorum diyor belki yolda kötü oldu evi yakındı oraya götürdü ordamıydın da konuşuyosun bari kızı şimdi rahat bırakın rahat rahat yatsın

Şehnaz: Kimseye yargılamak düşmez..!bırakında ruhu rahat etsin kızın..!gözle görmediqinize asla yorum yapmayın...!kimler neler söyler ..!şahit olmadıqınız için örnekleri çok açık ve net ülkemizde..!

Cenk: Hıncal'ın yazdıklarının altına imzamı koyuyorum

Ayşe: Evet aynen katılıyorum su testisi su yolunda demişler işte bir anlık nefes nasıl yaşadın nasıl öldün şimdi den sonrası işte orasıda meçhulll allah effetsinn...

HINCAL ULUÇ KONUŞMUYOR

Hıncal Uluç, Defne Joy Foster'ın ölümü ardından yazdığı "Su testisi su yolunda kırılır" yazısı sorulduğunda soruyu nasıl geçiştirdi? Sunucu ve oyuncu Defne Joy Foster için ‘Su testisi su yolunda kırılır’ yazısını yazdıktan sonra yoğun eleştiri alan Hıncal Uluç da cenazeye katıldı. Üzgün olduğu dikkat çeken Uluç, yazdığı yazıdan sonra aldığı eleştirilere ne cevap vereceği sorusuna “Cenazade konuşmuyorum. Bu konuyu konuşmayacağım” diyerek geçiştirdi.