Trabzon Antalyaspor maçı canlı anlatımı ( canlı maç dinle izle)

Trabzon Antalya maçı canlı izle. Trabzon Antalya maçı heyecanı başladı. Trabzon Antalya maçı Lig Tv'den canlı olarak yayınlanacak. Trabzon Antalya maçı saat 16:00'de . Trabzon Antalya canlı maç dinle , canı maç izle ve canlı anlatım.

Trabzon Antalyaspor maçı canlı anlatımı ( canlı maç dinle izle)
Trabzon Antalya maçı canlı izle. Trabzon Antalya maçı heyecanı başladı. Trabzon Antalya maçı Lig Tv'den canlı olarak yayınlanacak. Trabzon Antalya maçı saat 16:00'de . Trabzon Antalya canlı maç dinle , canı maç izle ve canlı anlatım.TS Antalya maçı canlı anlatımı ile karşınızda olacağız. TS Antalya canlı maç izle. TS Antalya canlı maç dinle. TS Antalyaspor canlı izle.

Ligin ikinci yarısında oynadığı iki maçta da galibiyet alamayan ve beş puan kaybederek rakipleriyle olan puan farkının azalmasına izin veren Trabzonspor, Antalyaspor maçıyla toparlanmanın hesaplarını yapıyor. Hüseyin Avni Aker Stadı'nda 16:00'da başlayacak karşılaşmayı Hüseyin Göçek yönetecek. Liderlik hevesi Ligin ilk yarısını rakiplerinin önünde lider kapatan Trabzonspor, ikinci yarıda kaybettiği puanlarla rakiplerinin arayı kapatmasına izin verdi. Şu an bir maç eksiğiyle ikinci sıraya gerilemiş olan bordo mavili ekip, Medical Park Antalya karşısında sahadan galibiyetle ayrılarak yeniden zirveye oturmak istiyor.
 
Trabzonspor'da bu maçta sakatlığı devam eden Egemen ile cezalı durumda bulunan Glowacki ile Tayfun forma giyemeyecekler. Muhtemel 11: Onur, Serkan, Giray, Mustafa, Cale, Selçuk, Colman, Yattara, Engin, Jaja, Umut. Antalya eli boş dönmek istemiyor Geçtiğimiz hafta Sivasspor deplasmanından bir puanla dönen Antalyaspor, Trabzon deplasmanından da puan çıkartmak inancında. Bu maç öncesinde açıklamalarda bulunan teknik direktör Mehmet Özdilek de, Trabzonspor'un gücünün farkında olduklarını ancak bu deplasmandan mutlaka puanla dönmek istediklerini söyledi. Kırmızı beyazlılarda hastalığı devam eden ve üç gündür antrenmanlara çıkamayan Necati Ateş ile cezalı durumda bulunan Uğur İnceman forma giyemeyecekler. Muhtemel 11: Ömer, Erkan, Ali Turan, Deniz Barış, Yenal, Kerem, İbrahim Dağaşan, Sedat, Tita, Mehmet Yılmaz, Ali Zitouni

Trabzon Antalyaspor maçı canlı anlatımı ( canlı maç dinle izle)MAÇI DİNLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Trabzon Antalyaspor maçı canlı anlatımı ( canlı maç dinle izle)
MAÇI İZLEMEK ( LİG TV )  İÇİN TIKLAYINIZ

Trabzon Antalyaspor maçı canlı anlatımı ( canlı maç dinle izle)
MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ


Bugüne dek Trabzonspor ile Medical Park Antalyaspor arasında oynanan 31 lig maçında Trabzonspor‘un 20, Antalyaspor‘un ise 4 galibiyeti bulunuyor. Taraflar, 7 maçta ise birbirlerine üstünlük sağlayamadı. Trabzonspor, söz konusu 31 maçta rakibine 58 gol atarken kalesinde ise 26 gol gördü.

-TRABZON‘DAKİ MAÇLAR-

Her iki takım arasında bugüne dek Trabzon‘da oynanan maçlarda da Trabzonspor, rakibi karşısında bariz bir üstünlük sağladı. Bordo-mavili takım, sahasında yaptığı 15 maçın 10‘unu kazanırken 1 maç konuk ekibin üstünlüğüyle, 4 maç ise beraberlikle sonuçlandı.

Trabzonspor sahasında 34 gol atarken kalesinde 13 gol yedi.

Karadeniz ekibi, sahasında son 6 sezonda ise 5 galibiyet, 1 beraberlik aldı. İki takım arasındaki en farklı galibiyeti ise Trabzonspor, 2000-2001 sezonunda 4-0‘lık skorla elde etmişti.

TRABZONSPOR-M.P. ANTALYASPOR

STAD: Hüseyin Avni Aker
HAKEM: Hüseyin Göçek
SAAT: 16.00
YAYIN: Lig TV - Beyaz Gazete Canlı Anlatım Servisi

TRABZONSPOR

Onur, Serkan, Giray, Mustafa, Cale, Selçuk, Colman, Burak, Yattara, Jaja, Umut

M.P. ANTALYASPOR

Ömer, Erkan, Ali Turan, Deniz, Yenal, Kerem, İbrahim D., Sedat, Tita, Zitouni, Mehmet Y.