Aldatılan kadınları tuzağa düşürdü

Kocalarının aldattığı şüphesine kapılan kadınlar soluğu Dedektiflik bürosunda aldı. Özel dedektif B.K. ise eşlerini takip ettirmek için kendisine başvuran kadınlara, evindeki kameralı odada tuzak kurdu ilişkiye girdi.

Aldatılan kadınları tuzağa düşürdü
Kocalarını takip ettirmek için kendisine başvuran kadınlara, evindeki kameralı odada tuzak kuran özel dedektifin şantaj CD’leri ele geçti.

İZMİR’de suç örgütü kurarak özel hayatın gizliliğini ihlal, tehdit, taciz ve şantaj gibi suçları işledikleri gerekçesiyle, özel dedektiflik bürosu sahibi Bilal Kartal’ın (37) tutuklanmasının ardından soruşturmanın ayrıntıları da ortaya çıkmaya başladı. Kartal’ın eşlerini takip ettirmek için kendisine gelen bazı kadınlara tuzak kurduğu belirlendi.

Kadınları, kocalarının gizli görüntüleri ile ya da çeşitli yöntemlerle kandıran, sonra ikiz dairesindeki gizli kameralarla donatılmış özel odaya götüren Kartal, burada ilişkiye girerken görüntülediği, ele geçirilen şantaj CD’leriyle belgelendi. Yine bir kadın müşterisinin isteği üzerine devlet hastanelerinden birinde yönetici olan doktor eşini izleyen ancak çapkınlık sırasında görüntüsünü elde edemeyen Kartal’ın, kendi yanında çalışan kadınlarla tuzak kurduğu ortaya çıktı.

Polis de onları kaydetti

Polis kameralarıyla gizlice belgelenen tuzak, kadın çalışanın yanlış numara taktiğiyle doktoru arayıp arkadaş olmasıyla başlıyor. Kendini yemeğe davet ettirip, doktorla dostluğu ilerleten kadın çalışanın samimi pozları Kartal veya ekibi tarafından kaydediliyor. Bu görüntüler daha sonra şantaj için kullanılıyor.