Trabzonspor'da Burak Yılmaz'a Nazar Değdi

08.

12.2011 - Trabzonspor`da sezona iyi bir başlangıç yapan ve 10. hafta sonunda 13 gol atarak gol krallığında ilk sırada yer alan Burak Yılmaz`a adeta nazar değdi.

En son ligin 10. haftasındaki Kayserispor maçında 2 gol atan bordo-mavili oyuncu, bu maçtan sonra lig, milli takım ve UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi`nde olmak üzere forma giydiği 6 maçta gol kaydedemedi.

Spor Toto Süper Lig`de Mersin İdmanyurdu (D), Beşiktaş, Sivasspor (D) maçları olmak üzere son 3 maçında gol bulamayan Burak Yılmaz, Şampiyonlar Ligi`nde İnter ve Lille (D) maçlarını da boş geçti. Bordo-mavili futbolcu, (A) Milli Takım`ın Hırvatistan ile oynadığı Avrupa Futbol Şampiyonası play-off ilk maçında da gol atamadı.

-Avrupa`da golü yok-Burak Yılmaz`ın, bu sezon Avrupa`da golü bulunmuyor.

Dün akşamki Lille maçında da siftah yapamayan forvet oyuncusu, Avrupa kupalarında bordo-mavili forma altında bu sezon 6 maçta oynadı fakat gol atamadı.

UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turundaki Benfica maçlarında gol kaydedemeyen Burak, UEFA Avrupa Ligi`ndeki Athletic Bilbao maçının 6. dakikasında kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bırakmıştı.

Bu kartın ardından aldığı 3 maçlık cezası sona eren Burak, tekrar Şampiyonlar Ligi`ne alınan bordo-mavili takımın CSKA Moskova, İnter ve Lille ile yaptığı maçlarda da fileleri havalandıramadı.

-Taraftar desteği istiyor-Bu arada Trabzonspor Dergisi`nin bugün satışa çıkarılan 94. sayısının kapak konusunu Burak Yılmaz oluşturuyor. Daha önce yapılan röportajında bu günleri işaret eden Burak, ``Benim gol atamadığım, takımımın kazanamadığı günler olacak. Taraftar desteğini yanımızda hissettiğimiz sürece başarı gelecektir`` ifadelerini kullanıyor.

(SE-MK-MTE)
Kaynak: AA