Elazığ Belediye Başkanı Selmanoğlu Muhtarları Dinledi

Elazığ Belediye Başkanı Mehmet Süleyman Selmanoğlu, 37 mahalle muhtarıyla bir araya gelerek sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Elazığ Belediye Başkanı Selmanoğlu Muhtarları Dinledi
Belediye Kültür ve Kongre Merkezi`nde yapılan toplantıya Fen İşleri Müdürü Cahit İlhan, Park ve Bahçeler Müdürü Harun Reşit Polat, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Karaaslan, Yazı İşleri Müdürü Gadri Güneri ile İmar ve Şehircilik Müdürü Okyar Tetik de katıldı. Toplantıda bir konuşma yapan Elazığ Belediye Başkanı Mehmet Süleyman Selmanoğlu, yerel yönetimlerin önemli bir parçası olan muhtarların görüşlerine büyük önem verdiklerini söyledi

Mahallelerine yapılan hizmetlerden dolayı Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu`na teşekkür eden muhtarlar, mahallelerinde bulunan eksiklikleri de toplantıda başkana iletme fırsatı yakaladı. Özellikle Mustafa Paşa Mahallesi`nde yapımına geçtiğimiz aylarda başlanan ve kısa sürede tamamlanarak açılışı yapılan Kadın Sosyal ve Spor Merkezi`nden dolayı Belediye Başkanı`na teşekkür eden Mahalle Muhtarı Veysel Güngör, bu merkeze yoğun bir ilginin olduğunu söyledi.
Kaynak: İHA