28 Şubat Dört Bir Taraf'ı yine karıştırdı

CNN Türk'ün 4 bir Taraf'ında yine 28 Şubat kavgası yaşandı.

28 Şubat Dört Bir Taraf'ı yine karıştırdı
Haftanın önemli gelişmelerinin değerlendirildiği Dört Bir Taraf'ta konu dönüp dolaşıp yine 28 Şubat'taki medyaya gelince ortalık yine karıştı.

Altan Öymen'in, Türkan Saylan'a yönelik övgü dolu sözleriyle başlayan konuşması, 28 Şubat'ın konuşulurken günümüzde basın karşı yapılan yanlışlıklarında konuşulması gerektiğini söylemesi, canlı yayında sert polemiklere neden oldu.
Nazlı Ilıcak, Türkan Saylan'ın Ergenekon davasından suçlandığını ifade ederek "Altan Öymen maalesef çok hatalarla dolu bir sunuş yaptı. Benim iddia ettiğim konu Poyrazköy davasında ve şu anda yargılanıyor. Orada bir karışıklık var." diyerek Türkan Saylan'ın Ergenekon davasında suçlandığı konuları iddianameden okudu.

28 Şubat Dört Bir Taraf'ı yine karıştırdı

Nazlı Ilıcak bunların iddia olduğunu ifade etse de, Altan Öymern "Sen bunları iddia olarak söylersen,sonra tazminata da mahkum olursun." diyerek Ilıcak'ı eleştirdi. Altan Öymen iddianamelerin baz alınarak insanları suçlamanın yanlış olduğunu söyledi. Ilıcak ise Öymen'in bu sözlerine "İddianamedeki bilgilerden bahsetmeyecek miyiz" diyerek Altan Öymen'e tepki gösterdi.

Programın moderatörü Nagehan Alçı ise canlı yayındaki tartışmaya müdahale etti. Nagehan Alçı, tartışmaya müdahalesiyle son veremeyince canlı yayında isyan etti.

BEYAZ GAZETE