Okan'ın konukları kavga etti

Disko Kralı'nda konuklar kavgaya tutuştu. Ortamı araya girerek sakinleştirmeye çalışan Bayülgen, ünlü sunucunun programı terk etmesine engel olamadı.

TV8 ekranlarında yayınlanan Okan Bayülgen'in hazırlayıp sunduğu Disko Kralı'nda dün akşam yine renkli anlar yaşandı. Önder Açıkbaş ile tartışan Magazin D programının sunucusu Berrin Aktuğ, eleştirilere tahammül edemeyince canlı yayını terk etti.

Bayülgen'in konuklarına sorduğu bir soru karşısında Önder Açıkbaş ve güzel spiker Berrin Aktuğ arasında soğuk anlar yaşandı. Açıkbaş'ın sözlerine oldukça bozulan Aktuğ'un tepkisi çok sert oldu. Açıkbaş, "Sizin dünyadan anladığınız sadece uzuvlarınız mı?" şeklinde konuşunca, Berrin karşı hamle olarak "Önder Bey yeni sevgiliniz kim?" diye sordu.

Bayülgen, "Çok ağır oldu" yorumunu yaptı.

Açıkbaş, "Disko Kralı'nı ne olur bu sorulara alet etmeyin. Magazin programında değiliz. Bu sorunun yeri burası değil. Düzeyli bir programdayız" şeklinde karşılık verdi.

Ancak hızını alamayan güzel sunucu "Yoksa sevgiliniz düzeysiz biri mi?" sorusunu yöneltti.

Bir anda gerilen ortamı araya giren Okan Bayülgen sakinleştirdi. Bayülgen, "Bundan sonra şöyle bir kural koyuyorum. Sataşma için bende izin istenecek" diye espri yaptı.

Diğer konuklar tarafından da eleştirilmeye devam eden Aktuğ zor anlar yaşadı.

Söze giren Bayülgen, "Ben Esra Ceyhan gibi oluyorum bu gerilimli anlarda ne yapacağımı bilemiyorum" diyerek ortamı yumuşatmaya çalıştı.

Okan'ın konukları kavga etti

STÜDYOYU TERK ETTİ

Okan Bayülgen'in, "Sinirleniyor musun?" sorusu üzerine Berrin Aktuğ "Bazı espirilere sinirleniyorum. Her espriyi her insan kaldırmak zorunda değil" karşılığını verdi.

Eleştiririleri kaldıramayan Aktuğ, programın ilerleyen dakikalarda programdan gitmek istediğini söyledi. Berrin Aktuğ, Bayülgen'in uzunca dil dökmesine rağmen stüdyoyu terk etti. BEYAZ GAZETE

Okan'ın konukları kavga etti