Özel Güvenlikçi Sarkıntılık Yaptığını İddia Ettiği Arkadaşını Öldürdü

Adana`da özel bir güvenlik görevlisi, kendisine sarkıntılıkta bulunduğunu iddia ettiği arkadaşını silahla vurduktan sonra boğazını keserek öldürdü.

Edinilen bilgiye göre, merkez Çukurova ilçesi Dörtler köyünde geçen hafta köylüler bir erkek cesedi buldu. Jandarma ekipleri, yaptıkları çalışmada cesedin aynı ilçedeki Karahan köyü Yeşilvadi`de oturan 61 yaşındaki Osman Salih S.`ye ait olduğunu tespit etti. Osman Salih S.`nin silahla vücudunun çeşitli yerlerinden vurulduktan sonra bıçakla boğazının kesildiği belirlendi. Jandarma ekipleri, yaptıkları çalışma sonucu Osman Salih S.`nin katil zanlısı İsa U.`yu (33) yakaladı. Özel bir şirkette güvenlikgörevlisi olarak çalışan İsa U., çıkarıldığı mahkemedeki savunmasında arkadaşı Osman Salih S.`yi kendisine sarkıntılık yaptığı için öldürdüğünü öne sürdü

İsa U., "Bana aldığı tabancayı gösterecekti. Bunun için buluştuk. Bana sarkıntılık yapmaya başlayınca tabancamla önce kafasına, ardından da 2 el vücuduna ateş ettim. Ölmediğini görünce arabamdan bıçağı alıp, boğazını iki yerden kestim. Ölene kadar başında bekledim. Daha sonra, cebindeki para, cep telefonu ile eşyalarını alıp gittim. Aldığım eşyalarını yaktım" diye konuştu. İsa U., sevk edildiği mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA